Marcia0722
Zaciekawiona BB
Nie nie źle napisalamNie rozumiem nic. Jesteś w 21 dc i jednocześnie 8 dni po owulacji i 10 dni przed okresem?
To Twoja faza lutealna trwa 18 dni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie nie źle napisalamNie rozumiem nic. Jesteś w 21 dc i jednocześnie 8 dni po owulacji i 10 dni przed okresem?
To Twoja faza lutealna trwa 18 dni?
Nie nie źle napisalam[emoji85] jestem w 21 dniu cyklu. Cykle mam 31 dniowe. Owulacja prawdopodobnie była 18 dc. Moje pytanie kiedy moge zrobić beta hcg? Czy po 8 dniach od owulacji?
Dwa dni temu też tulilam we śnie niemowlę!Cześć, miłego dnia!
Dopiero co przedwczoraj śnił mi się pozytywny test ciążowy (co nie miało odzwierciedlenia w rzeczywistości), a dziś miałam dwa sny: jeden z serialu Raczo, który wciąż ogląda mój mąża drugi o tym, że trzymałam na rękach i tuliłam niemowlę, chłopczyka. Miałam takie przeświadczenie, że to mój synek. Jak nie wierzę w sennik, tak dziś jestem skłonna, bo:
- Gdy kobiecie śni się, że tuli niemowlę, taki sen może wskazywać, że niedługo zostanie mamą
Co do interpretacji snów to wróża Eva na YT mówi, że skorpiony w tym roku na bank w ciąży będą![]()
Heh ja też SkorpionCo do interpretacji snów to wróża Eva na YT mówi, że skorpiony w tym roku na bank w ciąży będą![]()
Co mówi na temat baranówCo do interpretacji snów to wróża Eva na YT mówi, że skorpiony w tym roku na bank w ciąży będą![]()
Co mówi na temat baranów?
Czy to jest ta kobieta co nagrywa dla każdego znaku z osobna? Jestem ciekawa teraz, co mi nawróżyNie wiem xD bo słucham tylko dla siebie![]()
Czy to jest ta kobieta co nagrywa dla każdego znaku z osobna? Jestem ciekawa teraz, co mi nawróży![]()