reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

reklama
A w następnym cyklu też będzie stymulacja plus ovi?
Byłam pare dni temu w aptece, stała jakąś pani i też miala receptę na ovi. Akurat nie mieli go na stanie, a ona miała łzy w oczach, tak jej zależało... Pewnie zależało jej na czasie. Tak bardzo jej współczułam😟 potem inna pani kupowała testy owu i pomyślałam, że to jest jakaś plaga normalnie z tymi problemami z zachodzeniem w ciążę
To ja trawiłam w aptece na farmaceutkę, która też była po stymulacji :-) Powiedziała, że chętnie wszystko mi opowie co do stymulacji, bo sama urodziła drugą córkę parę miesięcy takim sposobem ;-)
Ale fakt, że w aptece nigdy Ovi nie ma. Za każdym razem zamawiałam i odbierałam następnego dnia...

Hej, no u mnie właśnie tak było - małe podkrwawiania poza miesiączką, ale najczęściej parę dni przed owu, naprawdę niewielkie. Lekarz mówił, że pewnie okołowulacyjne, ale robiąc USG stwierdził, że widzi jedno miejsce, w którym grubość endometrium wydaje się za duża jak na ten moment i że to może być polip. Sono HSG potwierdziło. Miałam histeroskopię i okazało się, że był jeszcze drugi, maleńki.
to przy sono hsg można jakoś polipy odkryć? Mam 11 marca

Załączniki

• 779851A5-D164-4AB2-B79A-F7F955FD4D8E.png
    779851A5-D164-4AB2-B79A-F7F955FD4D8E.png
    82,9 KB · Wyświetleń: 99
A ja dziewczyny oświadczam wszem i wobec, iż ze względu na to, że rodzenie w połowie grudnia to dla mnie średni scenariusz, to w następnym cyklu nie mierzę temperatury, nie robię testów owu i lecim na spontanie całkowitym 🤣 No i testuję dopiero po dacie @. Zobaczymy co z tego wyniknie 😁

A ja dziewczyny oświadczam wszem i wobec, iż ze względu na to, że rodzenie w połowie grudnia to dla mnie średni scenariusz, to w następnym cyklu nie mierzę temperatury, nie robię testów owu i lecim na spontanie całkowitym 🤣 No i testuję dopiero po dacie @. Zobaczymy co z tego wyniknie 😁
Ja też zdecydowalam, że testuję po terminie okresu. Załapię się jeszcze na ostatni dzień marca xD

A ja tam Ci życzę spontanicznego, tłuściutkiego, wigilijnego bobacha 😇😇😇🤞🏻

reklama
Do góry