C
Chemik97
Gość
Dokładnie tak byłoMyślę że w tym przypadku nasza chemiczka miała na myśli pik progesteronu czyli jego szczytowa wartość![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie tak byłoMyślę że w tym przypadku nasza chemiczka miała na myśli pik progesteronu czyli jego szczytowa wartość![]()
To nie ma szans jak tylko 2,6 mikro xD ja łykam 500 i żyje, a @Zazuu nawet 2500 [emoji23]
Mówią że do ciąży powinno być min 50. Ja mam ponad 70 a ciąży nie ma [emoji2374][emoji23]
Kto tak mówi?
Dawać mi tego mądrale, zaraz go wyjaśnię
A chuja tam wyjaśnię [emoji23] Wy o ferrytynie a mój móżdżek o progu [emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23] życzę nam proga 70 w tym cyklu [emoji23][emoji23][emoji23]
Wybacz5000[emoji41]
Wybacz [emoji1]
Wynik dobry dla fazy lutealnej, owu najprawdopodobniej była.odebrałam wyniki progesteronu, przypominam jestem w 37dc, nie wiedziałam czy owulacja była i kiedy była.
6 dni temu robiłam test ciążowy był negatywny. Martwił mnie progesteron bo w tym cyklu wcale nie bolą piersi.
Możecie mi powiedzieć co oznacza taki wynik proga?Zobacz załącznik 1375471
ale ciężko z samego wyniku stwierdzić jak dawno mogła być ?Wynik dobry dla fazy lutealnej, owu najprawdopodobniej była.