Weronik@29
Fanka BB :)
Koniecznie powtórzdziwny ten test, chyba rozlany, nigdy takiego nie miałam...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koniecznie powtórzdziwny ten test, chyba rozlany, nigdy takiego nie miałam...
zrobiłam dzisiaj rano z innej firmy i bialo...a @ na razie brak. Właśnie mnie dzis już nie bolą piersi, a przez ostatnie dni były takie nabrzmiałe na maxa...Koniecznie powtórz![]()
a który masz dc?Ehh my kobiety to mamy ciągle cośja jestem ciekawa skąd u?mnie tak krew. Stary taki ostry nie był
a widziala juz w ciągu dnia jakieś różowe upławy... nie wiem co myśleć dziewczyny mozliwe żeby to na owulację?
już doczytałam że 11 dc masz dzisiaj. Ja prze owu miałam zazwyczaj taki sluz z domieszką krwi że była to sama krew. I widoczne to było na papierze ewentualnie na wkładce. Ja przy każdej wizycie w wc to obserwuję ale jeśli ktoś nie zwraca uwagi na takie kwestie to nawet by nie wiedział o tym.Ehh my kobiety to mamy ciągle cośja jestem ciekawa skąd u?mnie tak krew. Stary taki ostry nie był
a widziala juz w ciągu dnia jakieś różowe upławy... nie wiem co myśleć dziewczyny mozliwe żeby to na owulację?
No wczoraj po sexie to jakbym okres mialajuż doczytałam że 11 dc masz dzisiaj. Ja prze owu miałam zazwyczaj taki sluz z domieszką krwi że była to sama krew. I widoczne to było na papierze ewentualnie na wkładce. Ja przy każdej wizycie w wc to obserwuję ale jeśli ktoś nie zwraca uwagi na takie kwestie to nawet by nie wiedział o tym.
Może idz do gina pierwszego lepszego i zapytaj, będziesz spokojniejsza skoro to pierwszy raz tak masz...
To faktycznie dziwne. Ale skoro miałaś słaby okres to moze było coś Co jeszcze zalegało. Nie wiem czy to w ogóle możliwe...No wczoraj po sexie to jakbym okres mialaa nie jakies plamki krwi... nie mam pojęcia moze to powtórka z rozrywki którą miałam latem. Zamiast owulacji drugi okres....
![]()
Szkoda byś sie upewniła i nie zamartwiała przez weekend... oby to ustąpiło. A robisz testy owu?Dzisiaj juz nie ma opcji na gina wszyscy do 13 w piątki pracująprzez weekend nikt nie przyjmuje... Niemcy... nie wiem na chwilę obecną mam zabarwioną wydzielinę i lekko czuje podbrzusze
Nie robię bo co mi po pozytywach potem tylko się jaram niepotrzebnie.Szkoda byś sie upewniła i nie zamartwiała przez weekend... oby to ustąpiło. A robisz testy owu?