Moonstone
Moderator
Kasetkowe są do dupy.ale kup strumieniowy, bo kasetowy potrafi oszukaćMi strumieniowy pokazał cień przy becie 13
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasetkowe są do dupy.ale kup strumieniowy, bo kasetowy potrafi oszukaćMi strumieniowy pokazał cień przy becie 13
Buahaha4 to też okolice 1, nie?w sensie ze musi być niski noooo, nie czepiaj się
po co ten jad
![]()
Może, ale ważne że było miło XDA ja mam taką małą rozkmine - miałam w tym cyklu po raz drugi w życiu chęć mierzyć temp trochę i tak nie do oceny bo nie wzięłam termometru na wyjazd ale co tamale mąż mi to dodatkowo skomplikował bo urządzał mi bardzo przyjemne pobudki na sex dość często w tym cyklu - niby potem szłam dalej spać ale wiadomo że już na niezbyt długo... Czy taka aktywność może dodatkowo zaburzyć te pomiary?
![]()
DokładnieMoże, ale ważne że było miło XD
no z takim trybem życia czego oczekiwałaś?Dokładnieto ja sobie już daje spokój z tą temp. Ewidentnie nie jest mi dane bawić się tym
![]()
Toć mąż mnie nie uprzedzał że tak będzie codziennie gdy zaczynałam mierzyć tempno z takim trybem życia czego oczekiwałaś?![]()
u mnie po owu automatycznie skacze na powyżej 37 i tak się utrzymuje (więc u mnie skok jest bardzo ładnie widoczny), ale wiem, że niektórzy mając ogólnie niskie temperatury mają o wiele mniejszy skok. Musisz zobaczyć kilka cykli pomierzyć to wtedy będziesz widziała kiedy jest u CiebieDziewczyny tak w temacie temperatury - ona teraz powinna isc w górę tak? Duzo?
Zobacz załącznik 1375965