• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2022

reklama
Swoją drogą w temacie testów jako ciekawostka, tu kasetka ze środy o czułości 20mlu:
9CA0B3AB-F9B5-4803-B4A9-F3BE479BCACC.jpeg

I czułość 10mlu z czwartku:
45B1E06B-2C4A-4758-BB63-7E6588302B40.jpeg

Jak dla mnie widoczność tych kresek jest niemal identyczna

Myślę, że może. Ovitrelle teoretycznie do 10 dni, ale u mnie i w 12 był cień, a przecież wtedy to już od 4 dni mogłaby rosnąć beta ciążowa.
Ja chce 0 bo jutro będę dopiero najpóźniej 7 dpo a raczej 6 dpo (o ile miałam owu w ogóle) więc na bete ciążową nie mam jeszcze szans, ale przynajmniej miałabym pewność, że ciąża gdyby w poniedziałek był jakiś cień, a tak to jest dupa
A w sumie jak to z tym jest?
Ovitrelle powinno zawsze spaść do 0, a potem jak jest ciąża to znowu skoczyć? Czy może być tak że nie spadnie tylko od razu będzie rosło coraz większe?

Nie trzeba, taki mam fetysz 😂 zart, ja lubię kontrolować kiedy kreska znika wtedy mam pewność, ze skoro w 9 dniu po zastrzyku już była ledwo widoczna to np gdyby 14dpo była mocniejsza, to cionsz a nie ovi. No, co prawda nie zdarzyło mi się żeby były wątpliwości bo w 14dc póki co biało aż razi, ale w teorii to przecież bardzo dobry plan! 😂
Mam podobny fetysz 😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry