reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

I Beta ujemna. Wrzucam wyniki, bo oprócz Beta zrobiła jeszcze inne badania. Czekam na 🐵 i zaczynamy od nowa.
Trzymam kciuki tez za Ciebie! Ja po miesiączce tez badam na nowo tarczyce. Dodatkowo antyTpo i antyTg. Robiłam dwa lata temu wyszło hashimoto, ale same hormony tarczycy idealne.

Kiedy miesiączka ma być?

reklama
Ja pewnie zrobie we wtorek test no chyba że jakimś cudem jeszcze wytrzymam 😅 jutro 6 dpo prawdopodobnie patrząc na ból jajnika i całego podbrzusza. Choć nie liczę na nic więcej jak na jedną kreskę 😅 mało sexów było ale jak czytam że i 5 dni wczesniej był stosunek i zaszło się w ciążę to oczywiście debilka mam nadzieję 😅

Ja pewnie zrobie we wtorek test no chyba że jakimś cudem jeszcze wytrzymam 😅 jutro 6 dpo prawdopodobnie patrząc na ból jajnika i całego podbrzusza. Choć nie liczę na nic więcej jak na jedną kreskę 😅 mało sexów było ale jak czytam że i 5 dni wczesniej był stosunek i zaszło się w ciążę to oczywiście debilka mam nadzieję 😅
Nadzieje, trzeba mieć dopóki bie ma okresu! :) ❤️

Trzymam kciuki tez za Ciebie! Ja po miesiączce tez badam na nowo tarczyce. Dodatkowo antyTpo i antyTg. Robiłam dwa lata temu wyszło hashimoto, ale same hormony tarczycy idealne.

Kiedy miesiączka ma być?
Miala by 08.03 i jeszcze nie ma, ale chyba coś się rozkręci bo mam lekkie skurcze etc.

Dokładnie słynne cytowane motto trzeba mieć nadzieje, dopóki nie ma okresu ;) wiadomo zdrowy rozsądek ważny, ale mało to takich „cudów” się zdarza ? :)

Wiadomo, ze nie może nic robić z musu, ale tak cały czas myślimy z narzeczonym, ze jednak widać ( przynajmniej po naszych znajomych, rodzinie) ze starania co 2-3 dni faktycznie przynoszą efekty, dlatego myśle, ze „poświęcimy” się tak miesiąc czy dwa 🤣♥️ Skoro ma wyjść z tego sama dosłownie cukier w kostkach ( dzidzia) to chyba warto ❤️

Wiadomo, ze nie może nic robić z musu, ale tak cały czas myślimy z narzeczonym, ze jednak widać ( przynajmniej po naszych znajomych, rodzinie) ze starania co 2-3 dni faktycznie przynoszą efekty, dlatego myśle, ze „poświęcimy” się tak miesiąc czy dwa 🤣♥️ Skoro ma wyjść z tego sama dosłownie cukier w kostkach ( dzidzia) to chyba warto ❤️
My też będziemy działać w taki sposób 😅

reklama
Witam dziewczyny :) w zeszłym roku udzielałam się trochę na staraczkach lecz znikłam. Obserwowałam was co jakiś czas na staraczkach jak i miesięcznych grupach , każdej z was mocno kibicowałam byscie w końcu zobaczyły dwie kreseczki :) postanowiłam się odezwać bo jestem przed miesiączka ale zrobiłam dzisiaj Bete Hcg bo śniło mi się że jestem w ciąży :) i tu taka niespodzinka , nie mogę uwierzyć, staraliśmy się os stycznia zeszłego roku i cały czas było tylko rozczarowanie . Nie mam dla was złotej rady , jedyne co to w dalszym ciągu będę do was zaglądać i trzymać za was kciuki :* jesteście wspaniałe:*

Załączniki

• 47476a75-5fd9-44d0-9ff0-ba99e451b6ba.jpg
    47476a75-5fd9-44d0-9ff0-ba99e451b6ba.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 166