reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Komisja Dyscyplinarna ds PPD:rofl2:
Buhahahhahahahah:-):-):-):-):-):-)
Nic tak nie poprawia nastroju jak śmiech z rana:rofl2:
Witam
Och jak cudnie odzyskac wateczek....
Mój Pan i Władca stwierdził, że on by nam wątku nie oddał.PASKUD:-p:-p
I nie rozumie glizd,że ja sie nie od forum uzależniłam tylko od WAS.Jak nas zamknął, to my niepokorne znajdzoemy se miejsce gdzie indziej:rofl2:
Meg superaśne spodenki.Karl ma podobne moro na szmatkach kupione ale a świetnym stanie:tak:
Erly days to mu czasem chrzesni przywiozą z Irlandii.Tylko oni to lubia na wyrost:rofl2::rofl2:Teraz mu kupili kurteczke i sztruksy na 3-4 latka:rofl2:Ale kurtke może nosic:tak:;-)Jak miał pół roczku to go opkupili.Dwie bluzy, dwie bluzki, spodnie i cos jeszcze.W spodniach jeszcze chodził jak był mniejszy i do teraz.Bluzy nawe teraz są takie większe;-)Ale co tam wyglada czadersko.
O godzinie 4 miałam dziś podudke...Wczoraj o 5 Boszeee to jutro wychodzi 3????NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

O tak wyglada między innymi;-)

reklama
Witam!
ja nie wiem....no chiba nie dam mu spac w dzien...dzis wstal za 15 szosta!!! Chlop pojechal wczesniej do pracy (pewnie posiedzi dluzej) a ja walcze co by nie zasnac....wiecie co, ja juz z Wami nie pije soczkow, pozniej zasnac nie moge:-p

Dzień dobry w paskudny poranek! Pada deszcz, jest tylko 5 stopni na termometrze :baffled: gdzie ta wiosna :baffled:

Humor mi się poprawił...... jak poczytałam jaką wczoraj czaderską imprezkę miałyście :-D:tak:

A ten sok jabłkowy z żyrafą :-D:-D:-D:-D:-D

Bodzia Karolek super!

kurcze....wszyscy spia?
U nas dzis leje, bedziemy miec wiec domowy dzionek. W planie mam posprzatac konkretnie lazienke. Bede zagaladac do Was ;-)

U nas mokro ale nie pada.Na razie..Musze iść do banku to będziemy mieli spacerek.No i za kaloszami trzeba by sie było rozejrzeć....Mam dzis finansowego doła:-:)-(

Heloł!!
Otwieram oczy i co widzę - szaro, buro i ponuro :wściekła/y:. No i jak ja mam teraz iść z Oliwką do mamy ?? Do kitu...
Muszę zaraz szybciutko głowę umyć, Oliwce ciuszki naszykować, siebie przyodziać i może w ciągu godziny wpadnę na jakiś genialny pomysł :sorry2:
Małe Sikorki BOSSSSSKIE !!!
Karollo super extra boj !!!
Meg, spodenki piękne :tak:

Dobra, uciekam do później.
Aha, bo Wam chyba nie mówiłam, samochodzik będę mieć na bank :tak:, i to w najbliższym czasie :-). Tylko stwierdziliśmy, że nie będziemy się napalać i pojedziemy do Gliwic i Rybnika do komisów, może gdzieś jeszcze :tak:. Ach, ahc, ach, Citroen C4 będzie mój JUPIJAJEJ !!!

Ja mam dziś dzwonić i pytać o moje DVD, bo oddałam go do naprawy..... ciekawe czy dało się go naprawić i ile ta przyjemność będzie mnie kosztowała :baffled:

A tak w ogóle to powiem Wam, że mam już dość latania po urzędach i załatwiania spraw związanych z wyjazdem. Najlepsze jest jeszcze jedno....... dowiedziałam się, że zawiesić internet mogę tylko na 3 miesiące :baffled::baffled::baffled: no i tym oto sposobem będę musiała zrezygnować z netu :angry: jak będę w Polsce to będę bezsieciowa :baffled::wściekła/y:jak ja to przeżyję :szok:

reklama
Aha, bo Wam chyba nie mówiłam, samochodzik będę mieć na bank :tak:, i to w najbliższym czasie :-). Tylko stwierdziliśmy, że nie będziemy się napalać i pojedziemy do Gliwic i Rybnika do komisów, może gdzieś jeszcze :tak:. Ach, ahc, ach, Citroen C4 będzie mój JUPIJAJEJ !!!

To to super :tak::tak::tak:

A jak wczorajsze praktyki?

Do góry