agusia9915
Matka wariatka
od 3 dni sie znów odchudzam
musze -10 kg do konca maja
(pew;-)nie)

musze -10 kg do konca maja

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
do sierpnia masz mnóstwo czasu, wystarczy dieta 1000 kalorii, - 1 kg na tydzień na początku, później troszkę mnej, do wakacji powinnaś zdążyćja postanowilam do wycieczki czyli do sierpnia zgubic 10kg mam nadzieje ze tym razem sie uda choc moje zaciecie cukierkowe moze mnie zgubic
musze wyszukac jakas fajna dietke bo cwiczenia nie wchodza w gre bo nie lubie byc spocona
to zawsze juz cos brawaU mnie kilogramowo bez zmian, za to ubyło 1,5 cm w pasie i 2 cm w biodrach :-)
to zawsze juz cos brawa![]()
ja juz zaobserwowałam, że sama dieta to nic u mnie, bez ćwiczeń to żadnych efektów nie mafakt, ze mi trudno też jakąs dietę utrzymać, ale ograniczam słodycze, no i kolacje póxne, jak juz to przed 20 cosik małego