Juliaaawe
Fanka BB :)
Tak zrobię i zaczekam na @Przykro mi [emoji3064] zawsze możesz mieć nadzieję, ale ja już niestety bym pewnie czekała na miesiączke

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak zrobię i zaczekam na @Przykro mi [emoji3064] zawsze możesz mieć nadzieję, ale ja już niestety bym pewnie czekała na miesiączke
Tak zrobię i zaczekam na @[emoji24]a jeszcze niedawno wam pisałam ze 8dpo miałam plamienie i myślałam ze to implantacyjne, już byłam taka szczęśliwa [emoji20]
Ja już 2 razy poroniłam wiec coś wiem o tymNo niestety los jest przewrotny. My tubz dziewczynami często mówimy, że takie nakręcanie się później jest bardzo bolesne. Po latach stara człowiek już się uodparnia i wie, że plamienia śród cykliczne częściej są powodem do zmartwień niż do radości.
Trzymam kciuki żeby kolejny cykl był udany [emoji1696]
Po inofen, jestem skłonna powiedzieć ze cykl wrócił do normy. Okres trwał 3 dni jak kiedyś. W zeszłym cyklach 5-6 dni. Dzisiaj już czyściutko. Zaczęłam brać olej z wiesiołka 2x2, inform 1x2 i czekam na owulkeHej laseczkimy wlasnie wracamy do domku, aż się płakać chce. Cudowny weekend na odpoczynek i przemyślenia. Póki co okresu nie dostałam ( wiec jednak owulka sie przesunęła
) taki prezent na ten nasz weekend
. Ale czekam już niecierpliwie zeby zacząć kolejny cykl
a jak u Ciebie sytuacja @MartaMarkry ?
Ja już 2 razy poroniłam wiec coś wiem o tym
to tak jak jaPrzykro mi [emoji3064] doskonale rozumiem, za mną 3 straty. Ale już mam dupe z kamienia, totalnie mnie to odarlo z nadziei i euforii. Do każdego cyklu podchodzę już bez żadnych oczekiwań większych [emoji23]
3 dni okresu ?Po inofen, jestem skłonna powiedzieć ze cykl wrócił do normy. Okres trwał 3 dni jak kiedyś. W zeszłym cyklach 5-6 dni. Dzisiaj już czyściutko. Zaczęłam brać olej z wiesiołka 2x2, inform 1x2 i czekam na owulkewypada 27.03, mąż wyjeżdża 29.03 nie muszę mówić jak się cieszę i jaka mam nadzieje?
![]()
Chciałabym mieć chociaż te 5 dni okresu, ja mam 9 do nawet 123 dni okresu ?o Panie ile bym za to dała, ja przynajmniej 5-6 dni
ale jeszcze nie dostałam
![]()
Okej już nie narzekam ! I mega współczujeChciałabym mieć chociaż te 5 dni okresu, ja mam 9 do nawet 12najkrócej miałam 7 i to miesiąc po poronieniu...