slyszalam,że Ty jestes wyrocznia,wiec wezme to na klateJa sprowadzę, ale czy łagodnie to nie wiem [emoji23]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
slyszalam,że Ty jestes wyrocznia,wiec wezme to na klateJa sprowadzę, ale czy łagodnie to nie wiem [emoji23]
ja tu zwazam na kazde slowo,zeby Was nie sprowokowac niczynOj tam, Ty jesteś miła na początku, tylko jak ktoś zacznie odwalać to się denerwujesz![]()
ja tu zwazam na kazde slowo,zeby Was nie sprowokowac niczyn [emoji1787][emoji1787]
I tak chce zobaczyć fotę
ok trzymam za slowoNas tylko wybitna głupota prowokuje, a takich jednostek na szczęście jest niewiele więc nie masz powodów do obaw [emoji16][emoji16][emoji16]
dodasz fotke ???Dobra siknelam na pinka ponownie, znowu cień, nie wiem po chooj ja to robięmuszę wyłączyć jakoś mózg do jutra, tylko jak to zrobić?!
foto!!Dobra siknelam na pinka ponownie, znowu cień, nie wiem po chooj ja to robięmuszę wyłączyć jakoś mózg do jutra, tylko jak to zrobić?!
foto!!
Serio nie macie dość tych cieni?dodasz fotke ???
widać jak byk !Serio nie macie dość tych cieni?Rzeźbie jak mogę żeby było coś widać na zdjęciu a i tak jest słabo
Zobacz załącznik 1380538