Bibi89
Fanka BB :)
Dziękuje !@Bibi89 o matko!! Ale się cieszę! kreski widoczne gołym okiem! Trzymam kciuki za betę!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje !@Bibi89 o matko!! Ale się cieszę! kreski widoczne gołym okiem! Trzymam kciuki za betę!
Powiedz proszę który to cykl?Dziękuje !Stary oczywiście zyje w innym świecie i mówi że po co beta skoro za 2 tyg u lekarza się dowiemy czy to nie fałszywe testy
ja nie wiem czy on serio myśli że ja bym wytrzymała ?
mam tylko nadzieję że tutaj robią betę
![]()
Staraniowo 11 a bez zabezpieczenia to 15sty bo na początku miała być kontrolowana wpadkaPowiedz proszę który to cykl?
Mnie tez to pomaga na głowęJa czasem leżę jak mi się chce, czasem nie. Ogólnie uważam, ze to bzdet, ale mi pomaga na głowę, ze udaję, ze mam na ciś wpływ xD a nie zaszkodzi napewno
U mnie jest kosmos...
Prawie idealnie ! Ale domyśliłam się@Bibi89 Chciałam Ci napisać coś po hiszpańsku, ale mało jeszcze umiem
Estoy feliz para ti. Espero que todos seran bien.
Nawet nie wiem czy dobrze napisałam xD
Staram się jak mogęPrawie idealnie ! Ale domyśliłam siędziękuję i trzymam kciuki nieustannie za Ciebie i za cala reszte
![]()