pluto_nova
Moderator
łooo maaatkooo! Faktycznie czysty!Zobacz załącznik 1381707
Ten sprzed kilku dni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
łooo maaatkooo! Faktycznie czysty!Zobacz załącznik 1381707
Ten sprzed kilku dni
spoko, mój bardzo często nie ma racji, tylko ja ją mamJa tez!!!![]()
❤
To skumajcie jak stary ma ze mną przesrane![]()
takie to ja miewałam 6dc (we wcześniejszych dniach cyklu nie robiłamZobacz załącznik 1381720
@pluto_nova a to testy sprzed 30 min. Zawsze miałąm owulkę w 14/15 dc, a teraz szykuje sie bardziej na 21/22...
no widzisz, no to ja w 14 dc miałam to co Ci pokazałam (białe) a teraz coś w końcu zaczyna się dziaćtakie to ja miewałam 6dc (we wcześniejszych dniach cyklu nie robiłam) i też mam owu 14/15 dc
![]()
to kiedy Ty okres dostaniesz?!no widzisz, no to ja w 14 dc miałam to co Ci pokazałam (białe) a teraz coś w końcu zaczyna się dziać![]()
no podejrzewam, że z tydzieńmi się wydłuży cykl. No ale miałąm to hsg więc to pewnie dlatego.to kiedy Ty okres dostaniesz?!![]()
Ty weź, bo na Wigilię urodziszno podejrzewam, że z tydzieńmi się wydłuży cykl. No ale miałąm to hsg więc to pewnie dlatego.
ja mogę i w sylwestra urodzić. Już mnie to nie obchodzi. Grunt, że jest jeszcze szansa w tym cyklu prawdopodobnie. Bo w tym moim nromalnym płodnym okresie 14/15 dc nie było dużo seksu, więc spisałam cykl na starty. A moze jednak nieTy weź, bo na Wigilię urodzisz![]()