Bibi89
Fanka BB :)
A jak miałaś późniejsze zagnieżdżenie to beta nie wychodziła mniejsza niż powinna ? Widzialam ze pisałaś że w 12dpo beta 2.3 a jakie były później przyrosty ?Identyko jak moj teraz w 11 dpo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jak miałaś późniejsze zagnieżdżenie to beta nie wychodziła mniejsza niż powinna ? Widzialam ze pisałaś że w 12dpo beta 2.3 a jakie były później przyrosty ?Identyko jak moj teraz w 11 dpo
W 13 6,13ng w 14 ok 17 chyba, 15 27ng a później to już poszybowała w góręA jak miałaś późniejsze zagnieżdżenie to beta nie wychodziła mniejsza niż powinna ? Widzialam ze pisałaś że w 12dpo beta 2.3 a jakie były później przyrosty ?
Pokde na bete koło 12 to moze dzis bedzie do wieczora wynikIdentyko jak moj teraz w 11 dpo
Ja na razie cierpliwie czekam i pójdę pewnie w poniedziałek i środęPokde na bete koło 12 to moze dzis bedzie do wieczora wynik
Napawasz mnie nadzieją - moja 13dpo -15, 15dpo 39, dziś- zobaczynyW 13 6,13ng w 14 ok 17 chyba, 15 27ng a później to już poszybowała w górę
Mam z tej ciąży zdrowe 1,5 roczne dziecko![]()
Ja pojde bo jak biochem musze wiedziec, jak ciaza to jutro heparyna a dzis na noc acard, jak fałszywy test to pojde na papierosaJa na razie cierpliwie czekam i pójdę pewnie w poniedziałek i środę![]()
Trzymam kciuki ! Jaki masz progesteron ?Napawasz mnie nadzieją - moja 13dpo -15, 15dpo 39, dziś- zobaczyny
Z tym że u mnie dochodzą plamienia i niski progesteron![]()
W pon był 6.7, w środę 12.6 a dziś będę mieć wyniki po 14 pewnieTrzymam kciuki ! Jaki masz progesteron ?
Ale urósł więc jest nadzieja ze bd ok. Ile sie staraliscie?W pon był 6.7, w środę 12.6 a dziś będę mieć wyniki po 14 pewnie
Nie o to chodzi ze mnie docenia ze sie wystroilam tylko obudzila sie w nim mała zazdrosc a czasem i to jest dobre. Oboje jestesmy po bardzo ciezkim dziecinstwie i jednak odbija sie to na nas teraz. Przy dziecku nigdy sie nie klocimy zreszta nasza klotnia wyglada tak ze ja mowie a on milczy. Jak płaczę to ide plakac w samotnosci na spacer albo do lazienki. Obiecalam sobie kiedys ze moje dziecko nigdy nie ujrzy w domu klotni. Dlatego nieraz zebralam sie i poszlam do tesciowej na noc zeby ochłonąć i rozmawialismy orzez telefon.Hej.
Podczytuję ten wątek od pewnego czasu i śledzę Twoją historię. Może rozważ razem z partnerem terapię dla par bo widać, że oboje nie radzicie sobie z emocjami. Kłócicie się, godzicie, zrywacie, wracacie i tak co kilka dni. To nie jest dobre ani dla was ani dla dziecka. Teraz piszesz, że cie docenia bo się wystroiłaś? A jak znów bedziesz sobą to znów będą mu się podobać inne? Nie bardzo rozumiem twojego toku myślenia.