• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
reklama
Hej.
Podczytuję ten wątek od pewnego czasu i śledzę Twoją historię. Może rozważ razem z partnerem terapię dla par bo widać, że oboje nie radzicie sobie z emocjami. Kłócicie się, godzicie, zrywacie, wracacie i tak co kilka dni. To nie jest dobre ani dla was ani dla dziecka. Teraz piszesz, że cie docenia bo się wystroiłaś? A jak znów bedziesz sobą to znów będą mu się podobać inne? Nie bardzo rozumiem twojego toku myślenia.
Nie o to chodzi ze mnie docenia ze sie wystroilam tylko obudzila sie w nim mała zazdrosc a czasem i to jest dobre. Oboje jestesmy po bardzo ciezkim dziecinstwie i jednak odbija sie to na nas teraz. Przy dziecku nigdy sie nie klocimy zreszta nasza klotnia wyglada tak ze ja mowie a on milczy. Jak płaczę to ide plakac w samotnosci na spacer albo do lazienki. Obiecalam sobie kiedys ze moje dziecko nigdy nie ujrzy w domu klotni. Dlatego nieraz zebralam sie i poszlam do tesciowej na noc zeby ochłonąć i rozmawialismy orzez telefon.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry