Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
ZazdroszczęNo to u mnie już po owulce, więc usiadłam sobie z @pluto_nova na laweczce pod tytułęm "nic nie mogę już więcej zrobić"![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ZazdroszczęNo to u mnie już po owulce, więc usiadłam sobie z @pluto_nova na laweczce pod tytułęm "nic nie mogę już więcej zrobić"![]()
Ej, tez tam jestem i staram się nie zabić mężaNo to u mnie już po owulce, więc usiadłam sobie z @pluto_nova na laweczce pod tytułęm "nic nie mogę już więcej zrobić"![]()
No a ja jak siedzę na tej ławeczce to przebieram nóżkami bo nie mogę się doczekaćZazdroszczęja dopiero jak siadam na tej ławeczce, to czuję relaks
ale gdzie tam jeszcze.. dziś dopiero 9dc, a owulacja pewnie ok 20dc..
powinno się go przyjmować po owulacji, bo przyjmowany przed może ją wstrzymać. Moim zdaniem na monitoringu powinnaś powiedzieć, że masz niski i dopytać o ewentualny prog lub duphaston.Niestey nie. Od którego dc powinno sie przyjmować progesteron? W poniedzialek to bedzie 12 dc mam monitoring, upomniec sie o leki?
Jezu, a który Ty masz dc? Bo mi się chyba pomyliło, ze jestes przed owulką.Ej, tez tam jestem i staram się nie zabić męża![]()
Jestem, ale mi się mąż rozchorował wiec już się moszcze na ławce ;DJezu, a który Ty masz dc? Bo mi się chyba pomyliło, ze jestes przed owulką.
i nie da rady nawet jednego malutkiego leniuszkowego seksiku?Jestem, ale mi się mąż rozchorował wiec już się moszcze na ławce ;D
Moja magicznie w tamtym mcu przyszla wcześniej niz zwykle. Wiec sama juz nie wiem kiedy atakowacNo to u mnie już po owulce, więc usiadłam sobie z @pluto_nova na laweczce pod tytułęm "nic nie mogę już więcej zrobić"![]()
w sumie ma na to jakieś 8 dnii nie da rady nawet jednego malutkiego leniuszkowego seksiku?![]()
uwodzić zawsze warto, zdrowo dla związkuMoja magicznie w tamtym mcu przyszla wcześniej niz zwykle. Wiec sama juz nie wiem kiedy atakowacmoze dziś uwiode starego
![]()