wisienkaa1
Listopadowa mama '07
no ja juz wykapana, wypachniona, dziecko ladnie spi :-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale jestem wsciekla.Racja;-) z tym fotelikiem.Zwracam honor
Bo ja mam fotelik 0-18 kg i jego można tyłem:-)
no to dobrze bo juz myslalam ze zglupialam![]()

No przecież napisałam,że się pomyliłam![]()
ehhhh. Gdybym miala wybierac to wybralabym ten co ma anulka
tragedia. Dwa dni pod rzad dostala na noc viburcol bo on chyba lepiej podzialal na nia niz paracetamol.
musimy jeszcze tylko badanka zrobic-morfologie, mocz posiew i ogolny , TSH, nie wiem jak ja jej siku zlapie
:-)Już tak wcześnie Wisienka?no ja juz wykapana, wypachniona, dziecko ladnie spi :-):-)
Nie przejmuj się Karina ja 42 noszę:-(Witam Was:-)
Ja dzisiaj szukalam sukienki na sobote i nic nie znalazlam a najlepsze jest to ze sukienki i spodnice musialam mierzyc rozmiar 44ale jestem wsciekla.
+Anineczka powiedz o co chodzi z ta fasolka co jest u Ciebie w podpisie????
No przecież napisałam,że się pomyliłam![]()
;-):-)Anineczka powiedz o co chodzi z ta fasolka co jest u Ciebie w podpisie????
hej dziewczynki
STO LAT DLA ADASIA
kunda jak tam rehabilitacja?
Co do fotelikow my mamy renolux 9-18 kilo od tesciow ale mala jeszcze w nim nie jezdzi. Nie jestem przekonana do tego fotelika bo w testach dostal chyba tylko 3, no ale maz sie upiera ze to super fotelik bo jego braciszek w nim jezdzil i bylo okiehhhh. Gdybym miala wybierac to wybralabym ten co ma anulka
:-)
:-)Już tak wcześnie Wisienka?