po co robiłaś ten też czubkuDziewczyny transfer blastki miałam w piątek o 10 wiec jak dobrze liczę to dzisiaj od 10 zacznie się 5 dpt i i żywością co zrobiłam - sikance i wyszedł ujemnya bete mam zrobic w piątek z krwi. ( Osioł ze Shreka) Niech mnie ktoś pocieszy
![]()
reklama
Ewewie
Zaangażowana w BB
CUDOWNIEDziewczyny melduję że synek ma 3220 a córcia 2800 i oboje mierzą po 54 cm. Ja jestem wykończona, rana boli i nawet nie miałam tego jak dziś rozchodzić bo po tej cesarce do teraz jest mi strasznie słabo, kręci mi się w głowietakże wszelkiego rodzaju chodzenie odpada. Liczę że jutro będzie lepiej.
Serdeczne gratulacjeDziewczyny melduję że synek ma 3220 a córcia 2800 i oboje mierzą po 54 cm. Ja jestem wykończona, rana boli i nawet nie miałam tego jak dziś rozchodzić bo po tej cesarce do teraz jest mi strasznie słabo, kręci mi się w głowietakże wszelkiego rodzaju chodzenie odpada. Liczę że jutro będzie lepiej.
JestemMama!
Fanka BB :)
Glupias tyDziewczyny transfer blastki miałam w piątek o 10 wiec jak dobrze liczę to dzisiaj od 10 zacznie się 5 dpt i i żywością co zrobiłam - sikance i wyszedł ujemnya bete mam zrobic w piątek z krwi. ( Osioł ze Shreka) Niech mnie ktoś pocieszy
![]()
O matko kochana…. Jestes wielka!!!O kochana jazda bez trzymanki. Dzisiaj kupiłam ogrodzenie bo inaczej karmić się nie da. Jedna już wczołgała się pod łóżko a druga wytraca mi łyżeczkę z obiadkiem. A do tego mój głośny i ruchliwy syn i powtarzam sobie, ze „ to minie, taki mam teraz okres w życiu”
A jeszcze dziewczyny chore i mąż się zaraził a my z synem jeszcze nie ( zawsze wiedziałam, ze ma więcej moich genów). Zobaczymy jak przetrwamy trzecia noc z pobudkami co 1,5h.
A jak u was? Jak się czujesz?
Macie wesolo nie powiem - jak w domu pelnym dzieci - szczesliwym
Ja wszystko ok - 5 miesiac - dzis prenatalne II. Dziewczynka rosnie
Zdrowka dla Was
GratulujęDziewczyny melduję że synek ma 3220 a córcia 2800 i oboje mierzą po 54 cm. Ja jestem wykończona, rana boli i nawet nie miałam tego jak dziś rozchodzić bo po tej cesarce do teraz jest mi strasznie słabo, kręci mi się w głowietakże wszelkiego rodzaju chodzenie odpada. Liczę że jutro będzie lepiej.
Szybkiego powrotu do zdrowia i do domku
Anulka14.08.
Aktywna w BB
Ja miałam transfer 29.03. (o 10.00) i też zrobiłam test sikany w 5dpt i również wyszedł ujemny.Dziewczyny transfer blastki miałam w piątek o 10 wiec jak dobrze liczę to dzisiaj od 10 zacznie się 5 dpt i i żywością co zrobiłam - sikance i wyszedł ujemnya bete mam zrobic w piątek z krwi. ( Osioł ze Shreka) Niech mnie ktoś pocieszy
![]()
Kolejne zrobiłam wczoraj i dziś i oba pozytywne
Dziś pędzę na betę.
Myślę, że zrobiłaś tak jak ja - za wcześnie i niepotrzebnie się już stresujesz.
Daj kropkowi szansę
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Już 5 miesiąc??? Kochana kiedy to zleciało? Powodzenia na prenatalnych, trzymam ogromneO matko kochana…. Jestes wielka!!!
Macie wesolo nie powiem - jak w domu pelnym dzieci - szczesliwym
Ja wszystko ok - 5 miesiac - dzis prenatalne II. Dziewczynka rosnie
Zdrowka dla Was![]()
Też nie wiemJuż 5 miesiąc??? Kochana kiedy to zleciało? Powodzenia na prenatalnych, trzymam ogromneżeby wszystko było pięknie.
Ja za Twoje udane plany AZ!
No i za TEN transfer który nadal ma szanse sie udać!
reklama
Dziewczyny za pozytywne kosmiczne bety u obu!!! @KarolinaJ79Ja miałam transfer 29.03. (o 10.00) i też zrobiłam test sikany w 5dpt i również wyszedł ujemny.
Kolejne zrobiłam wczoraj i dziś i oba pozytywnekreski blade, ale są!
Dziś pędzę na betę.
Myślę, że zrobiłaś tak jak ja - za wcześnie i niepotrzebnie się już stresujesz.
Daj kropkowi szansę![]()
Podziel się: