reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

marzy mi się jeszcze piesełek, ale mieszkam w bloku i mam problem ze wstawaniem rano więc muszę poczekać na zakończenie budowy domu, od razu powiększam rodzinę o psinkę. Chyba wezmę ze schroniska😉
i mieszkamy w bloku 😁

Załączniki

• IMG_1100.jpg
    IMG_1100.jpg
    101,8 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Kochane kobietki mam wyniki badań z dziś ( androstadion i 17-oh progesteron będzie za kilka dni) chyba jest ok ?

Załączniki

• 7A36498D-3B52-4C68-900E-9376DD87AB08.jpeg
    7A36498D-3B52-4C68-900E-9376DD87AB08.jpeg
    93,4 KB · Wyświetleń: 115
To syn od mojej - mieszka u moich rodziców - owczador właśnie mam wrażenie, że jest mocniej spragniony atencji niż ona :) Zobacz załącznik 1387326

To ten w tle :D
Ale śmieszny miks, faktycznie wygląda jak połączenie lancia i owczarka 😍
Kochane kobietki mam wyniki badań z dziś ( androstadion i 17-oh progesteron będzie za kilka dni) chyba jest ok ?
Ferrytyna za niska, a homocysteiny za wysoka. Bierzesz z metylowany kwas foliowy? Nie masz problemów z hemoglobiną czy żelazem? Nie czujesz się zmęczona czy osłabiona?

reklama
Do góry