pannadarianna
Fanka BB :)
i mieszkamy w blokumarzy mi się jeszcze piesełek, ale mieszkam w bloku i mam problem ze wstawaniem rano więc muszę poczekać na zakończenie budowy domu, od razu powiększam rodzinę o psinkę. Chyba wezmę ze schroniska![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i mieszkamy w blokumarzy mi się jeszcze piesełek, ale mieszkam w bloku i mam problem ze wstawaniem rano więc muszę poczekać na zakończenie budowy domu, od razu powiększam rodzinę o psinkę. Chyba wezmę ze schroniska![]()
kocham Beagle. Najpopularniejsze psinki na świecietez miałam, ale uznałam ze coś trzeba w życiu zmienićtak oto mam rocznego beagla i to był najlepszy wybor w życiu
najpiękniejsze miało byćkocham Beagle. Najpopularniejsze psinki na świecie![]()
i choć uparte to okropnie madre i wiernekocham Beagle. Najpopularniejsze psinki na świecie![]()
i piękne no cudowne noi choć uparte to okropnie madre i wierne![]()
nie kuś. Mąż się mnie wyrzekniei mieszkamy w bloku![]()
ja to się nie znam kompletnie. Zawsze liczę na @Zazuu... Ale jak mieści się w widełkach to chyba nie jest najgorzej .Kochane kobietki mam wyniki badań z dziś ( androstadion i 17-oh progesteron będzie za kilka dni) chyba jest ok ?
Ale śmieszny miks, faktycznie wygląda jak połączenie lancia i owczarkaTo syn od mojej - mieszka u moich rodziców - owczador właśnie mam wrażenie, że jest mocniej spragniony atencji niż onaZobacz załącznik 1387326
To ten w tle![]()
Ferrytyna za niska, a homocysteiny za wysoka. Bierzesz z metylowany kwas foliowy? Nie masz problemów z hemoglobiną czy żelazem? Nie czujesz się zmęczona czy osłabiona?Kochane kobietki mam wyniki badań z dziś ( androstadion i 17-oh progesteron będzie za kilka dni) chyba jest ok ?
Ojciec był 100% owczarka, a matka jest pol na pol.Ale śmieszny miks, faktycznie wygląda jak połączenie lancia i owczarka
Ferrytyna za niska, a homocysteiny za wysoka. Bierzesz z metylowany kwas foliowy? Nie masz problemów z hemoglobiną czy żelazem? Nie czujesz się zmęczona czy osłabiona?