Nie , narazie tarczycę i pakiet hormonalny ... Ale wezmę się za trombofilieA robiłaś krzywa insulinowa?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie , narazie tarczycę i pakiet hormonalny ... Ale wezmę się za trombofilieA robiłaś krzywa insulinowa?
Żeby było szybciej wrzucę tu screeny które sobie zrobiłamNie , narazie tarczycę i pakiet hormonalny ... Ale wezmę się za trombofiliechociaż mam małą nadzieję ,se z duphastonem się uda
nadzieja umiera ostatnia ... Uuu to chętnie przyswoje tej wiedzy ,jak masz ochotę wie nią podzielić
![]()
I druga częśćNie , narazie tarczycę i pakiet hormonalny ... Ale wezmę się za trombofiliechociaż mam małą nadzieję ,se z duphastonem się uda
nadzieja umiera ostatnia ... Uuu to chętnie przyswoje tej wiedzy ,jak masz ochotę wie nią podzielić
![]()
Dziękuję !!!! Zapowiada się ciekawa lektura po powrocie z pracyI druga część![]()
Ahhh i nie mogłabym nie wspomnieć o zbadaniu nasienia bo to tez może być przyczyną wad genetycznych i przyczyną poronień na wczesnym etapieDziękuję !!!! Zapowiada się ciekawa lektura po powrocie z pracy![]()
I kolejna ciekawa strona, obiecuje że już ostatniaDziękuję !!!! Zapowiada się ciekawa lektura po powrocie z pracy![]()
Też jestem ciekawa tych wynikówRobiłam badania na trofombilie z test DNA wyniki mialam po 5dniach.. wyszła mi mutacja homozygotyczna Pai 1.. ciekawe jak u Ciebie będzie @Kamilad
ja tez sie przymierzam do tych badań z test dna ale tak odkładam to w czasie...Też jestem ciekawa tych wynikówdam znać
Coś przyjmujesz na tą mutacje? Co mówił na nią lekarz?