Madame JS
Fanka BB :)
Nie wiem, czy to zależy od wieku...Dziewczyny czytam wasze posty, w jakim wieku jesteście że udaje Wam się na insemijacji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem, czy to zależy od wieku...Dziewczyny czytam wasze posty, w jakim wieku jesteście że udaje Wam się na insemijacji?
Równo 14A który jutro będzie dzień po inseminacji ?
mam 38, pierwsza inseminacja i na dzień dziejszy udanaDziewczyny czytam wasze posty, w jakim wieku jesteście że udaje Wam się na insemijacji?
miałam takie same objawy i udało sięJa jutro testuję ale raczej będzie negatywny bo mam senność,zmęczenie i pogorszenie cery więc nawet się nie nastawiam
Wiesz co nie jestem pewna czy to zależy od wieku, ja pod koniec roku kończę 27 i mam nadzieję sprawic sobie prezencik na urodziny, jest tak dużo czynników, że nie wiem czy 2 kartki a4 by wystarczyły, ja teraz jestem 3 dni po trzeciej i miejmy nadzieję udanejDziewczyny czytam wasze posty, w jakim wieku jesteście że udaje Wam się na insemijacji?
miałam takie same objawy i udało się
Ja dokładnie tak samo i nie udało sięmam 38, pierwsza inseminacja i na dzień dziejszy udana
Beta 0.138 czułam że nic z tego nie będzie może w następnym miesiącu się udaTo trzymam kciuki i mam nadzieje ze chociaż u Ciebie będą dobre wieści![]()
Oby okres szybko przyszedł, żebyś zaczęła nowy cykl nadzieji kochanaBeta 0.138 czułam że nic z tego nie będzie może w następnym miesiącu się uda
Szczerze mówić to nie wiem kiedy mniej więcej mam dostać teraz miesiączkęOby okres szybko przyszedł, żebyś zaczęła nowy cykl nadzieji kochana, ja po becie raz negatywnej czekałam jeszcze 5 dni na nowy cykl....
![]()