reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Blimka nie tylko ty masz dola.Ja jak zlapie dola to rozczula mnie najglupsza scena z filmu,chodze caly dzien w pizamie i jestem na jakis beznadziejnych kanapkach zamiast ugotowac cos pozywnego.Wiec nie jestes sama.
I mozesz sie wyzalac ile zechcesz.Wszyscy przezyli moje narzekanie na bratowa(naszczescie bo bym miala duzo osob na sumieniu)wiec i przezyjemy wojego dola.:tak::tak::tak:

reklama
Tak się uśmiałam,że muszę Wam to pokazać:-D:-D

- Problem z gumą! Pomóżcie! czy specyfiką gumy jest to że nie trzyma się
> ona na penisie? Czy każdy tak ma, czy tylko mój chłopak? On musi trzymać
> ją jedną ręką, bo mu spada! Wkurza mnie to, ale nie wiem, czy tak
> wszyscy mają czy nie, bo to jest mój pierwszy partner. Dodam że spada mu
> nawet guma typu "close fit". Proszę o poważne odpowiedzi!
>
> - Musi u nasady takim zipem spiąć.
>
> - Albo cybancik na śrubkę.
>
> - Proponuje posypać solą, ja tak sypię na schody i się nie ślizgam.
>
> - Wydaje mi się, że po prostu źle ją zakłada.
>
> - Na lewą stronę?
>
> - Nie, do góry nogami.
>
> - To może niech założy sobie tez na jajka.
>
> - Uszyj mu szelki. Możesz inspirować się pasem do podwiązek.
>
> - A może niech naciągnie z całej siły i rozciągnięte końcówki niech na
> tyłku na supeł zawiąże.
>
> - Załóż mu na palec może ten jest większy od jego małego.
>
> - Spróbuj zmienić firmę gumek, nie wiem czego używacie
>
> - Najlepiej na zimówki Stomil, te się nie ślizgają. Jeżeli to nie pomoże
> to łańcuchy.
>
> - A z kolei mój chłopak używa rozmiaru xl i jeszcze jest za ciasna
> wpychamy do połowy, a potem się nie da! Gdzie mogę kupić większe? Proszę
> o pomoc i poważne odpowiedzi!
>
> - Tego się nie wpycha do środka, to się zakłada na członka, a potem się
> wkłada członka. Chyba.
>
> - W Kauflandzie są worki jednorazowe 135 l. - polecam.
>
> - Mój facet ma odwrotny problem .Nawet największa rozmiarowo
> prezerwatywa jest za krótka i za ciasna na jego penis.
>
> - Pracujesz w stadninie w Janowie, czy innym malowniczym miejscu?
>
>
>
> ............................................................................................................................................................................................
>
>
> PROBLEM:
>
> - Pomóżcie! Dzisiaj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo
> mam wlać? Po czym poznać, czy to dizel czy benzyniak? Jeżdżę na oparach,
> a nie mogę zatankować, bo nie wiem co wlać.
>
> POMOC:)
>
> - Przysiwieć zapalniczką przy wlewie paliwa i zobacz sama! Potem wlej
> ropę. Bo jeśli benzyniak to nie doczekasz "potem".
>
> - Nie ściemniaj koleżance. Słuchaj. Jeśli samochód jest koloru
> niebieskiego lub zielonego lejemy ropę. Jeśli żółty to na gaz. Do reszty
> lejemy benzynę. I od razu wymień powietrze w kołach na letnie. W tym
> roku modne jest górskie.
>
> - Najlepiej nalej wody. Wtedy w serwisie udzielą ci wyczerpujących
> informacji.
>
> - Jak samochód robi brum brum to jest benzyniak a jak kle kle to
> ropniak. A jeśli robi brum i kle - śmiało lej gaz.
>

Doczytałam wszystko. Obiadki gotowe, lodówka prawie rozmrożona (tylko umyć ją muszę:baffled:),a młody śpi. Mój aniołek:-D

Ja przekladam jedzonko do garnuszka i podgrzewam na gazie. Ale jak bylam z malym w szpitalu to tam do podgrzewania mleczka, i obiadków używali tylko kuchenki mikrofalowej
Właśnie miałam o to się pytać. Ogólnie podgrzewam w garnuszku z wodą,ale czasami trzeba błyskawicznie doszykować,np. obiadku,bo mleka nie podgrzewa się w mikrofali na bank.

Nie wiecie co dzieje sie z Harsh?

my juz po spacerku:-)troche się juz ochlodzilo i zaczelo wiac więc postanowiliśmy wrócić do domku:-(
Justyna fajne:-D:-D:-D też się uśmialam

Czy któraś z was zbierala punkty z promocji Pampersa ,,Punkt dla mamy''?
bo ja wyslalam te punkty po ubranka to najpierw mi napisali że z tej kolekcji już są nieaktualne no to wybralam następne z tej drugiej koekcji to mi otatnio napisali że na magazynie mają braki i że mam se wybrać ubranka ze strony PAMPERS - punkt dla mamy no i mam czas o niedzieli do 23.59 no i mam problem bo za każdym razem co próbuje wejść na tą stronke to komputer mi się zawiesza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i co ja mam teraz zrobić:wściekła/y:

Czy któraś z was zbierala punkty z promocji Pampersa ,,Punkt dla mamy''?
bo ja wyslalam te punkty po ubranka to najpierw mi napisali że z tej kolekcji już są nieaktualne no to wybralam następne z tej drugiej koekcji to mi otatnio napisali że na magazynie mają braki i że mam se wybrać ubranka ze strony PAMPERS - punkt dla mamy no i mam czas o niedzieli do 23.59 no i mam problem bo za każdym razem co próbuje wejść na tą stronke to komputer mi się zawiesza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i co ja mam teraz zrobić:wściekła/y:
Tak ja :-) i u nas to samo:crazy: najpierw że mam czekać później że są braki a teraz ta stronka ja już wybrałam nowe ( mały wybór w rozmiarach 74-80) ciekawe co teraz wymyślą ogólnie lipa :baffled: A ile masz punktów bo ja tylko 13 i dobrze że dalej nie zbierałam bo kręcą strasznie.

Ja do tej pory zawsze podgrzewalam mleczko w podgrzewaczu, a do jedzonka poprostu dolewalam ciepla wode. Teraz od tygodnia stosuje tylko mikrofale. Szybciej i latwiej :)

reklama
Tak ja :-) i u nas to samo:crazy: najpierw że mam czekać później że są braki a teraz ta stronka ja już wybrałam nowe ( mały wybór w rozmiarach 74-80) ciekawe co teraz wymyślą ogólnie lipa :baffled: A ile masz punktów bo ja tylko 13 i dobrze że dalej nie zbierałam bo kręcą strasznie.

ja mam 20 punktów
a fajne chociaż tam dali te ciuszki?

Do góry