takNuśka a ta strona wchodzi ci bez problemu? bo ja nie umiem na nią wejść
PAMPERS - punkt dla mamy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
takNuśka a ta strona wchodzi ci bez problemu? bo ja nie umiem na nią wejść
A wejdż przez ten link co Ci podałam czy też nie idzie?a mi ona nie wchodzi:-
wściekła/y::-(

Po kilku solidnych wymiotach przestraszyłam się że się odwodni (nic nie chciał pić, a raczej wszystko zwracał) i pojechaliśmy na pogotowie, a stamtąd do szpitala.
. Na szczęście druga noc trochę lepiej, przenieśli nas do innej sali. Dziś okazało się że oskrzela już ok, mały mniej kaszle, jest w dobrym stanie, ale skoro to wirus to warto go poobserwować i zostawić do poniedziałku. Ja się nie zgodziłam i wyszliśmy na żądanie. Już mam serdecznie dosyć stresowania małego i podawania mu luminalu i jakiś syropów uspokających.Jakby coś się działo to wrócimy (mam nadzieję że nie).A wiecie R mi ściagnoł "Gotowe na wszystko" gre i teraz w nią gram :-) właśnie R wrócił z pracy więc mam chwilke na forum i zaraz zabieram się na gre :-) cos podobnego do Simsów, ale fajniejsze bo nie to głupia gra taka po prostu, ale trzeba rozwikłać różne intrygi i rozszyfrować koleżanek sekretya i jeszcze można poderwać paru facetów
![]()

On mi tak to strasznie przechodzi