reklama
a te torrenty to cos jak emule?? jak się z tego ściąga?
Torrenty.org - Polski Katalog Torrentówi do tego ściągnij BitComet.Co Ci się spodoba to naciskasz otwierając i Ci leci....
kupilam sobie ta herbatke odchudzajaca z biedronki i jest nawet calkiem niezla. tylko, ze ja ja pije z dwoma lyzeczkami cukru. ale mnie odchuuuuudzi!!!!!!!
dalam dzisiaj piotrusiowi soczek przecierowy z bobo fruta (banan, agrest i cos tam jeszcze). smakowalo mu, ale oczywiscie ze szklanki
Ja też dosładzam,chociaż tak z półtora łyzeczki....nie lubię herbaty bez cukru

Idę jeszcze poczytać zanim Synuś wstanie

Witam z samego rana:-):-):-)
widzę że tu same śpiochy i tylko ja juz na nogach;-) POBUDKA!!!!
humorek mi dopisuje bo jak już pisałam chyba ze 100 razy mam 2 dni wolnego!!!!!!!!!
tak przeglądałam naszą stronę w NK i taka ona biedna, żadnego zdjęcia i itp. chciałam dodać jakiegoś słodkiego bobaska ale pomyślałam po co obce jak my mamy takie śliczne dzieciaczki
więc rzucam propozycje żeby każda mama przesłała mi fotkę swojego skarba z imieniem i datą urodzenia a ja dodam zdjęcia do galerii WRZESNIOWYCH MAM co Wy na to??
widzę że tu same śpiochy i tylko ja juz na nogach;-) POBUDKA!!!!
humorek mi dopisuje bo jak już pisałam chyba ze 100 razy mam 2 dni wolnego!!!!!!!!!
tak przeglądałam naszą stronę w NK i taka ona biedna, żadnego zdjęcia i itp. chciałam dodać jakiegoś słodkiego bobaska ale pomyślałam po co obce jak my mamy takie śliczne dzieciaczki

No nie mam teraz szans żeby was nadgonić, bo maleństwu juz sie znudziła karuzela i przypomina o sobie. Poza tym drugi już dzień jest w domu dodatkowe dziecko- wnuczka teściowej, która niby przyszła do babci ale w praktyce to tylko do babci idzie spać
Także jak usłyszy małego kończy sie błogi spokój i zaczynamy jazde- dziewczynka ma 10 lat, jest rozpieszczoną i rozpuszczoną na maksa jedynaczką, która zaczyna wchodzić już chyba w okres dojrzewania i nie wiadomo jak co do niej mówić, żeby nie złapała focha. Mówię ,wam może ja zostałam inaczej wychowana ale w wieku 10 lat miałam już obowiązki w domu i moją mamę nie interesowały porządki w domu- jak wróciła z pracy miało być czysto i koniec gadania ( oczywiście w miarę możliwości dziesięciolatki). czasem i jakieś ziemniaki sie ugotowało. A tutaj- dziecko nawet nie zostaje poranka w domu bo mama idzie do pracy (ojciec odszedł do młodszej) i o 14 wraca. Dla mnie to jest szok. Dziewczyna sama lekcji nie umie odrobić i trzeba nad nią siedzieć.

Niestety muszę kończyć i nie wiem kiedy sie zjawię, bo jeszcze chcemy jechać dzisiaj z małym do jego prababci, no i może coś w ogródeczku porobimy.Papapa. i wszystkim wrześniowym mamusia miłego weekendu życzę.

Niestety muszę kończyć i nie wiem kiedy sie zjawię, bo jeszcze chcemy jechać dzisiaj z małym do jego prababci, no i może coś w ogródeczku porobimy.Papapa. i wszystkim wrześniowym mamusia miłego weekendu życzę.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Zgadzam się z tym. Ja to prawie 3 godziny wybieralam te ubrankaTak namotali z tymi pktami,że szok. Chyba wszyscy dostali te smsy. Wczoraj wybierałam i nie wiedziałam coPktów miałam tylko 22,bo chciałam katanę i dżiny,a nagle zrobiło się ich mniej-21. Za 15 pkt. dostanę 2 rzeczy z wybranych wcześniej(nie wiem co) i dobrałam skarpetki i body. Ciuszki marne,a do tego droższe niż w katalogu.

Super pomysl ja jestem zatak przeglądałam naszą stronę w NK i taka ona biedna, żadnego zdjęcia i itp. chciałam dodać jakiegoś słodkiego bobaska ale pomyślałam po co obce jak my mamy takie śliczne dzieciaczkiwięc rzucam propozycje żeby każda mama przesłała mi fotkę swojego skarba z imieniem i datą urodzenia a ja dodam zdjęcia do galerii WRZESNIOWYCH MAM co Wy na to??

A tak wogóle to zapomnialam się przywitać no więc witam was dziewczynki:-)
wiecie co zrobilam? Kasowalamstare zdjęcia z aparatu i przez przypadek skasowalam se zdjęcia których jeszcze nie mialam skopiowanych do komputera i teraz jestem wściekla sama na siebie

Mati jakco dzień wstal wcześnie rano. Już zdążyl się pobawic , 0.5 godziny się zdrzemnąc no i teraz zaś się bawi a Ola i D jeszcze śpią

reklama
Ja dziś byłam na praktykach w ognisku i przyszedł sześcioletni chłopiec, który nie umie mówić. Tzn. mówi,ale kompletnie niezrozumiale. Ja o tym nie wiedziałam i jak usiadłam z nim do czytania to miał problem, żeby powtórzyć po mnie słowa i się popłakał. A ja prawie z nim (ale twarda byłam i się nie dałam). Jak poszliśmy do łazienki, żeby się umył, bo przyszedł brudny to on nie wiedział jak mydła użyć. Poza tym nieładnie pachniał, domyślam się, że w domu nikt nie pilnuje czy się myje. Od kierowniczki się dowiedziałam,że jego matka jest w ciąży z 4 dzieckiem i nim się wcale nie interesuje. Na szczęście szkoła się zainteresowała i chodzi do logopedy. Jak się pojawił na początku roku w ognisku to nie umiał powtórzyć słowa: "Ola". Teraz już umie. Tak mi go szkoda. :-(A jemu jest tak wstyd i przykro. A jest taki słodki i chce się uczyć.
Mój Boże :-( jak mi szkoda takich dzieci :-(
:--
-( niestety takich dzieci jest więcej
dokładnie bo inaczej to można czekać i czekać
Trzeba zbierać punkty do takiej książeczki którą dostaniesz jak kupisz pierwszym razem produkty PAMPERS minimum za 60 zł potem za każde wydane 20 zł jest 1 ptk
Ale ja kupuje produkty Pampers od samego urodzenia Kubusia i nigdy nie dostałam książeczki na punkty

o kurcze aż się serce kraj ejak to czytam i gdzie tu sprawiedliwość
a te torrenty to cos jak emule?? jak się z tego ściąga?
Wiesz co chyba nie bo w emule to jak bear share masz możliwośc wyszukiwania za pośrednictwem tego programu zaś w torrenty masz specjalną strone, gdzie szukasz filmu, gry, bajki, mp3 oraz można zobaczyć komentarze na dany temat. Później pobieraż torent i wklejasz do programu, który ściąga plik.
Witam dziewczyny!
Dziękuję za miłe powitanie. Tak duzo piszecie ze nie nadążam czytac wszystkich stron:-) ale mam nadzieję że trochę Was poznam. Chciałam się zapytac czy Wasze maleństwa już same siedzą. Moja Natka jak ją posadzę i podłożę coś pod plecki to siedzi ale sama nawet nie próbuje. Nie wiem czy to normalne. Ale muszę ją też pochwalic bo już bardzo ładnie pełza! I wkońcu przekonała się do jedzenia łyżeczką a miałysmy z tym problem.
Pozdrawiam gorąco wszystkie mamy i dzieciaczki
Kinga witaj!!!! No Nasze Szkraby to prawie rownieśnicy :-) a Kuba tak już sam siada i podobnie do Twojej Natki pełza, próbuje raczkować ale próby kończą się na staniu na czworaka a później opuszcza się i pełza.
Witam ta wieczorna pora.Mojemu mezusiowi wyrwali wkoncu tego cho.......zeba i ma wkoncu spokoj.Po tym wszystkim poszedl spac jak dziecko,razem z Naomi.Moje slodkie malenstwa(jedno duze,drugie male).
Zycze Oskarkowi jak najszybszego powrotu do zdrowia,bez koniecznosci wracania do szpitala.Mam nadzieje ze nie pomylilam imienia.
Kurcze zapomnialam co mialam jeszcze napisac,skleroza nie boli.Jak mi sie przypomni to dopisze.
Uuuuumusiało boleć :-(
My na nogach już od 6 rano

A gra super!!! :-) Serio POLECAM!!!!!

Asiu pisałaś o zdjęciu na NK??? Mam pomysła może zrobić jedno zdjęcie z pomniejszonych zdjęć wszystkich Naszych mluszków???? :-)
Moniu ja zmiejszam zdjęcia programem AAA Screen Capture V2.1 fajny ten program bo mozna nim wycinać zdjęcia np z netu.
Podziel się: