reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie!!!:-)

Na początku buziaczki dla kolejnego czteromiesięcznego maluszka - dla Kubusia Jutrzenki!!!:-)

U Krzysia pojawił się "ząbek" tzn. biały punkcik widoczny i wyczuwalny. Tylko wiecie co, tj. górna trójka...jakos tak dziwnie...:rofl2:

Pryzybela nam też Ciebie brakowało....może uda Ci sie o normalnych godzinkach do nas zaglądać...no ale wiem, u Ciebie inna strefa czasowa:-)

Miłej soboty, zajrzę potem.
pa;-)

reklama
Witam sie i ja!!!

Wczoraj tak poszlam bez "pozegnania" bo mi R laptopa przechwycil jak poszlam do toalety i juz oddac nie chcial:wściekła/y::no::crazy:

Przeogromne buziaczki dla Kubusia na ten 4 miesiaczek!!!!!!!!

pryzybela wybralas dobry czas na nadrabianie:-);-) w srodku tygodnia jak mnie nie ma jeden dzien to potem wieczorem zanim przeczytam to co dziwczyny napisaly i zanim zdaze odpisac znowu pelno nowych postow:szok::-(

Ja to sie tylko zastanawiam kiedy moj R powie DOŚĆ!!!!!!! i zabierze mi kompa:-D:-)

Witajcie kochane w ta deszczowa sobote, ze spacerku dzis nici...
ZYCZONKA DLA KUBYSIA!!!!!!!!!
U nas dzisiejsza noc byla nieciekawa, maly spal niespokojnie i czesto wstawal, w sumie nie na jedzenie ale marudzil strasznie, mysle ze to przez to ze w dzien na spacerku przespal 3 godziny,a jak na niego to strasznie dlugo w dzien i nie chcialo mu sie spac w nocy, no ale teraz bawi sie z ciocia swoja wiec mam chwile zeby nadrobic na forum cozescie naprodukowaly od polnocy
zycze milego dzionka

Dzień dobry!
Spóźnione buziaki dla Julki i dzisiejszego 4miesięczniaka Kubusia BUZI BUZI

Wczoraj padłam po 22 ze zmęczenia, złości i w ogóle ze wszystkiego.
Byłam wczoraj w końcu u fryzjera - trafiłam na debilkę, która zajmowała sie wiecej "przystojnym" klientem koleżanki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moje ucho nie raz zebrało :crazy::crazy::crazy::crazy: a na głowie wcale rewelki nie ma :angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: *****. I jeszcze ten mój ślubny :no::no::no::baffled:
no to se ulżyłam sory

Kasia, superowo że u Ciebie lepiej :tak:
Pryzybelka, zaglądaj do nas...postaramy się wypełnić pustkę po wyjeździe rodziców...ale Kai nie będziemy rozpieszczać;-)

WIELKIE GRATULECJE dla Wszystkich Pierwszych Ząbków !!

Agatko
BRAWO dla Darii ;-) będzie dobrze !!

Monia - gołąbki - wow jestem pod wrażeniem!
i mój Wiktor też nie chce się uż przewracać na brzuszek ani z z brzuszka na plecki - chyba jeszcze za wcześnie dla naszych chłopców na czerpanie radosci z takich zabaw.

a moja kreseczka na brzuszku coraz jasniejsza i coraz cieńsza :-)
U nas poranek deszczowy ale i takmusimy wyjść - mamy misję specjalną będziemy przywracać babci dobry humor!
Życzę Udanego Dzionka !!

hej dziewczynki.

no w koncu sobota i moglismy z pablem pospac dluzej bo nie trzeba bylo damaiana do szkoly zawozic:) ale Damian oczywiscie jak to w weekend obudzil sie o 6 :30...dobrze ze zajął sie malowaniem a pozniej wlaczyl sobie bajkie na dvd tak ze troszke dal nam pospac:tak:

u nas deszcz wiec murowane siedzenie w domu...

kubus usciski na 4 miesiąc;-)

pryzybela no witaj kochana i dziel sie tu z nami jak tam wyszla niespodzianka ślubna!!!!! jak tam reakcja rodziców i chrzciny ten juz mieliscie no nie???pisz prosze co tam u was

magda no to nieciekawie z tym fryzjerem....fajny fryzjer w gliwicach jest w takiej bocznej uliczce od zwyciestwa nazywa sie AWANGARDA, :tak:no i zycze udanej misji

a noc? hmm pablo obudzil sie okolo 2 ale prawie wcale nie zjadl tylko pociućkał troszke cyca i odpłynął na 3 godziny...

dota gratuluje krzysiowego ząbka:tak: mozliwe ze to 3...ale z pewnoscią szybciej wyjdą 1..zreszta u pawelka tez mam wątpliwosci czy przebija mu sie 1 czy 2 dolna bo tez tak jakos dziwnie ciut z boku, no ale zobaczymy:tak:

teraz moj maluszek wcisnął 150 mlesia i zasnął..z pewnoscia na 15/20 minut bo ostatnio tylko takie drzemki uznaje:tak:

hej ja się melduję dziś w bardzo złym humorze :baffled::baffled:
Niestety musiałam zadzwonic po lekarza bo Kuba zaczął bardzo kaszleć no i dostał antybiotyk znowu:baffled::angry: ja już nie mam siły do tego mojego dziecka już 2 raz jest chory dobrze że tym razem do szpitala n ie idziemy i mam nadzieję że te leki pomogą i nie trzeba będzie znowu 3 tygodni w szpitalu spędzać.

Najlepsze życzenia dla Kubusia i gratulacje dla ząbkowiczów!!!!:-D:-D

Magdalenka Kuba raz się popisał w przewrotach i więcej ie chce więc też w sumie to można powiedzieć że się nie przewraca

a ja wczoraj zupełnie czasu nie miałam kuba marudził a potem mąż mnie na kolację zaprosił przeprosinową :-)wypiłam dwa kieliszki wina i się upiłam teraz po roku abstynęcji jestem bardzo ekonomiczna:-)oczywiście nie karmiłam kuby w nocy sciągnęłam pokarm .Ale nigdy więcej jak kuba jest w domu tyle wina wstać mi się nie chciało dobrze że mąż wstawał:-)
a tak poza tym to chyba trzeba będzie Kubie kupić ten śpiworek bo w nocy strasznie kopał i obracał sie dookoła swojej osi cwaniak jeden.
miłego dnia mimo takiej brzydkiej pogody

Witajcie Kochane:-)
Serdeczne życzonka dla dwóch Kubusiów, Jutrzenki z okazji 4 miesięcy życia i Grzechotkowego, coby szybciutko wyzdrowiał chłopczyk :tak:
U nas znowu świeci piękne słoneczko, niedługo wybywamy z domu, zeby to wykorzystać i także idziemy w końcu po ten śpiworek, bo Oliś strasznie się rozkopuje i wędruje po całym łóżeczku :baffled:
A co do mojego Młodego to dzisiejszej nocy przeszedł sam siebie, zjadł wczoraj ok.20, zasnął ok. 21 i obudził się dzisiaj dopiero o 9:30. A mamusia jest wniebowzięta, że jej się taki śpioszek trafił :-) Fakt, że Młody dużo w ciągu dnia nie śpi, ale jest Mu to jak najbardziej darowane ;-)
Miłego dnia Dziewczyneczki i Dzidziusieczki :-)

Ewedja nie jestem specjalistka od jakosci mleka ale moim skromnym zdaniem jest roznica miedzy BEBIKO a BEBILON. Robi to jedna firma wiec skoro sa 2 rozne produkty i to w innej cenie to nie ma mozliwosci zeby byly takie same. Z tego co patrzylam na opakowanie to na BEBILONIE jest inforamcja ze zawiera IMMUNOFORTIS a BEBIKO zawiera prebiotyki NUTRICIA. Moze ten byc troszke inny sklad. Nam pediatrzy polecali BEBILON.

Viki spore masz wymagania i czyba bedzie ciezko o taki wozek. Najtrudniej bedziesz miala z ta przekladaa raczka bo to chyba rzadkosc, jak szukalam wozka i pytalam o raczke przekladana to rozkladali rece w sklepach. Ataata ma racje wtedy te wozki raczej sie nie skladaja jak parasolki. Ja narazie nie zmieniam wozka choc te duze kola rzeczywiscie zajmuja sporo miejsca w bagazniku ale i sie wydaje ze maja lepsza amortyzacje i latwiej sie te wozki prowadzi. Ja we swojego jestem zagowolona mimo ciasnoty w bagazniku. A nowa spacerowke skladana jak parasolka mam zamiar kupic dopiero jak maly bedzie chodzil i wozek bedzie potrzebny juz nie tak jak w tej chwili na cale spacery tylko bedzie sluzyl malemu do odpoczyku lub do krotkiej drzemki. A kola maja jeszcze jeden plus w lato mam zamiar jechac nad morze i mysle ze latwiej nimi przebrnac po plazy :-D:-D.
A u nas podobnie, grzemki w ciagu dnia z reguly w granicach 30 min. Choc dzis chyba pogoda na niego wplywa bo spi juz ponad 1 h.

Pryzybelka witaj ponownie.

Dotka gratuluje Krzysiowi zabka, jak juz sie pokazuja zabki to dzieciaczki sie takie doroslejsze robia. :-D

Magda spoko, nie lam sie wloski odrosna i bedzie nowa fryzurka a do facetow to niestety musimy przywyknac :rofl2::rofl2:, sa niereformowalni :no::no:. Moj maly tez z pleckow na brzuszek za ic nie moze sie przeprocic, za ciezka dupcia i jakos ramiona nie ida :crazy::crazy:, ale z brzuszka na plecki na sie poweirci to mu sie kilka razy juz udalo. Musimy sie uzbroic w cierpliwosc, widac naszej maluchy to grudniowe leniuszki.

Grzechotka oby leki pomogly, zycze zdrowka.

Kubus dziekuje wszystkim ciociom za zyczenia i przesyla caluski :yes:

reklama
Do góry