Ewedja nie jestem specjalistka od jakosci mleka ale moim skromnym zdaniem jest roznica miedzy BEBIKO a BEBILON. Robi to jedna firma wiec skoro sa 2 rozne produkty i to w innej cenie to nie ma mozliwosci zeby byly takie same. Z tego co patrzylam na opakowanie to na BEBILONIE jest inforamcja ze zawiera IMMUNOFORTIS a BEBIKO zawiera prebiotyki NUTRICIA. Moze ten byc troszke inny sklad. Nam pediatrzy polecali BEBILON.
Viki spore masz wymagania i czyba bedzie ciezko o taki wozek. Najtrudniej bedziesz miala z ta przekladaa raczka bo to chyba rzadkosc, jak szukalam wozka i pytalam o raczke przekladana to rozkladali rece w sklepach.
Ataata ma racje wtedy te wozki raczej sie nie skladaja jak parasolki. Ja narazie nie zmieniam wozka choc te duze kola rzeczywiscie zajmuja sporo miejsca w bagazniku ale i sie wydaje ze maja lepsza amortyzacje i latwiej sie te wozki prowadzi. Ja we swojego jestem zagowolona mimo ciasnoty w bagazniku. A nowa spacerowke skladana jak parasolka mam zamiar kupic dopiero jak maly bedzie chodzil i wozek bedzie potrzebny juz nie tak jak w tej chwili na cale spacery tylko bedzie sluzyl malemu do odpoczyku lub do krotkiej drzemki. A kola maja jeszcze jeden plus w lato mam zamiar jechac nad morze i mysle ze latwiej nimi przebrnac po plazy

.
A u nas podobnie, grzemki w ciagu dnia z reguly w granicach 30 min. Choc dzis chyba pogoda na niego wplywa bo spi juz ponad 1 h.
Pryzybelka witaj ponownie.
Dotka gratuluje Krzysiowi zabka, jak juz sie pokazuja zabki to dzieciaczki sie takie doroslejsze robia.
Magda spoko, nie lam sie wloski odrosna i bedzie nowa fryzurka a do facetow to niestety musimy przywyknac

, sa niereformowalni

. Moj maly tez z pleckow na brzuszek za ic nie moze sie przeprocic, za ciezka dupcia i jakos ramiona nie ida

, ale z brzuszka na plecki na sie poweirci to mu sie kilka razy juz udalo. Musimy sie uzbroic w cierpliwosc, widac naszej maluchy to grudniowe leniuszki.
Grzechotka oby leki pomogly, zycze zdrowka.
Kubus dziekuje wszystkim ciociom za zyczenia i przesyla caluski