reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
A ja doskonale rozumiem Twój brak entuzjazmu i lęk bo każda, która straciła ciążę zawsze będzie miała te obawy. Łatwo jest mówić "wszystko musi być dobrze" jak się nie doświadczyło boleśnie, że to wcale nie prawda i nic nie musi być dobrze.
Wierzę, że tym razem wyczerpałaś już limit i będzie piękny cud, ale gdyby tak się nie stało uważam, że powinnaś mocno skupić siena badaniach. Gdyby to był kolejny z rzędu biochem to to już nie jest przypadek i jest jakaś przyczyna
No właśnie trochę badań porobilam i stąd ta wizyta u gina za tydzień a tu wcześniej taka niespodzianka... Wiem że jak się znowu nie uda to znowu się podniosę, ale bardzo chciałabym żeby tym razem było dobrze 🥺✊

Bo 3 biochemy w ciągu ostatnich 4 cykli za mną, każdy zaczynał się od bety mniej niż 10. Wiec tym razem i tak duży wynik... No i wyszla mi trombofilia, wizytę u gina mam za tyg, u hematologa za 2 tyg czyli jestem bez leków stad taka reakcja 😩
Może spróbuj umówić sie na wizytę szybciej? Na pewno będziesz spokojniejsza i moze szybko wdrożone leki pozwolą tym razem utrzymać ciążę? Bardzo ci kibicuję 🤗

Dziękuję Wam wszystkim z całego serca ❤️🥺 mam nadzieję że Wasza wiara uczyni cuda, bo mi ciężko wierzyć że będzie coś innego niz kolejny biochem. Postaram się w sobotę zrobić przyrost chociaż jadę na pogrzeb i jest mi to mega nie na rękę 😩
Zrób przyrost jutro, przy niskich wartościach beta galopuje i nie powinno być wątpliwości, w którą stronę to zmierza. Oznacz też progesteron bo być może trzeba go suplementowac

Zrób przyrost jutro, przy niskich wartościach beta galopuje i nie powinno być wątpliwości, w którą stronę to zmierza. Oznacz też progesteron bo być może trzeba go suplementowac
Chyba się posłucham Ciebie... Po choj mam się stresować do soboty :( pewnie już jutro powinna być podwójna wartość jak będzie wszystko ok?

Chyba się posłucham Ciebie... Po choj mam się stresować do soboty :( pewnie już jutro powinna być podwójna wartość jak będzie wszystko ok?
generalnie to jest różnie nie ma reguły. Ale na pewno średni przyrost w kalkulator jak wrzucisz to Ci wyliczy. Ja osobiście uważam, że te właśnie bardzo niskie wartości to potrafią mieć przyrosty i po 400% dopiero później oscylują w okolicy tych 100% tak więc na początku żeby się uspokoić można śmiało zrobić po 24 i wyliczyć średnią. No i prog obowiązkowo bo może u Ciebie tu jest problem

generalnie to jest różnie nie ma reguły. Ale na pewno średni przyrost w kalkulator jak wrzucisz to Ci wyliczy. Ja osobiście uważam, że te właśnie bardzo niskie wartości to potrafią mieć przyrosty i po 400% dopiero później oscylują w okolicy tych 100% tak więc na początku żeby się uspokoić można śmiało zrobić po 24 i wyliczyć średnią. No i prog obowiązkowo bo może u Ciebie tu jest problem
Popieram👍

moja beta 7 po 2 dniach podwoiła się o 380%, wiec po jednym dniu powinna być tez już o ładnym przyroście. 😊

+ proga tez bym zbadała jak koleżanka wyzej sugeruje.

reklama
Do góry