reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Sylwia to super!:-)

Jutrzenka nie zazdroszczę tego chrztu jutro....ja też się denerwowałam i cieszę się, że mam to za sobą. Ale będzie dobrze, wszystko sie uda a Ty wkleisz nam piekne zdjęcia:-):tak:

JUTRZENKA NIE MARTW SIE NA ZAPAS, Z PEWNOŚCIA WSZYSTKO BEDZIE OKI. PYTALAS CHYBA KIEDYS O KOSZTA...JAKOS MI TO UMKNELO TERAZ MI SIE PRZYPOMNIALO. my placilismy 40 pln od osoby..ale tylko za obiad, kawa ciasto...napoje..owoce...bez kolacji...

co miasto to inaczej, ja np za szczepionke skojarzoną place 100pln tak ze chyba najmniej:tak:

stefanka , dota widze ze wam humor dopisuje...:-D

a ja siedze tez gapie sie w monitor...zjadłam pol paczki pieczywa ryzowego i znow jestem głodna... cos tam oglądam na allegro bo zachcialo mi sie torebke kupic..i chyba skusze sie na kolor zółty:tak:

Viki żółta..no,no...To jak kupisz to nam pokaż :tak:
U mnie z humorem zawsze jest ok....baaaardzo lubię sobie robic beke....
Tylko tu na forum często nie wiem na ile mogę sobie pozwolić....żeby czasem to nie było źle odebrane:-)

moje dziecię śpi a ten mój ślubny majstruje przy komputerze ... jak zwykle :dry: ale wiecie co ... zaczynam sięprzyzwyczajać i wcale nie wiem czy to dobrze :dry:

dotka wal śmiało najwyżej....
...ja sobie raz ze Stefanki żartowałam i chyba gdzieś przegięłam bo cos mi się zdaję że Stefcia mnie nie lubi !!!!!!

Sylwia gratuluje aukcji!
Jutrzenka, będzie dobrze, jutrzejszy dzień szybko minie, Kubuś jest grzecznym chłopczykiem więc nie przewiduję komplikacji :wink:

magda nie zartuj !!!
owszem jestem bardzo wrazliwa na swoim punkcie ale to nie znaczy ze sie nie znam na zartach. chociaz musze przyznac ze czasem sama jestem zlosliwa i pozniej zastanawiam sie jak to bylo odebrane bo jednak slowo pisane mozna roznie interpretowac.
viki u mnie na ulicach szal na zolty i fioletowy :)) i odlotowe buty na koturnach wlasnie w tych kolorach.
aaa przypomnialo mi sie monia a moze rysio z klanu??
dota zaraz wracam :)) przygotuj czerwony dlugopis do podkreslenia bykow!!

reklama
Do góry