dota, dzieki. poczytalam ten artykuł i wszystko bylo by super..tylko tam pokazali wozki spacerowe typu parasolki... a mi wydaje sie ze to nieodpowiedni wozek dla 4 miesiecznego malucha... dla takiego dziecka ktore zaczelo juz chodzic - owszem.. moze sie myle ...ale wozki typu parasolki jakos mnie nie przekonują..balabym sie tam wlozyc pawła...oglądałam juz kiedys na necie ten chicco multiway..ale nie widzialam go w realu... jak waldi wroci to z pewnoscią go pojedziemy zobaczyc...ale tak jak mowilam mam mieszane uczucia...
reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Viki wedlug mnie wozek typu parasolka jest ok pod warunkiem ze rozklada sie na plasko. Ja mam taki i do tego mam jeszcze taki spiworek na zime z kaprurem na polarowej podszewce wiec Marcelowi jest miekko i cieplutko a mi wygodnie go pchac
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
I ja podzielam zdanie Viki ze parasolki spacerowki sa ja zreszta napisano w artykule na 1,5 rocznego dziecka. Nasze lamuszki to tak naprawde do 6 m-cy powinny w gondolach jezdzic a potem w spacrowce ale nie w tych typowych paraselkach. Ale to moje zdanie, moge sie mylic.
Dota w tatmym roku juz tez byly problemy na porodowkach. Lezalam pare razy w szpitalu jak bylam w ciazy i widzialam co sie dzialo na polozniczym i na patologii
. Ja na szczescie chodzilam prywatnie do lekarza ktory jest zreszta ordynatorem wiec nie mialam tego problemu i dla mnie zawsze mial miejsce. Ale slono mnie za to wizyty kosztowaly
, ale czego bym nie zrobila dla Kubusia.
Dota w tatmym roku juz tez byly problemy na porodowkach. Lezalam pare razy w szpitalu jak bylam w ciazy i widzialam co sie dzialo na polozniczym i na patologii

stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
witam was serdecznie !!!
grzechotka i ewelina ja mam niesety podobne doswiadczenia ze znajomymi bo niestety tu nie mam za duzego wyboru a kolezanki nie majace dzieci nie maja ze mna wspolnych tematow a nawet papieroskow juz nie pale to nie jestem rozrywkowa.
dota i reszta
) jakie byscie mi gazety polecily bo zamowilam tu w sklepie "mamo to ja" ale nie wiem jakie jeszcze tytuly moge zamowic i co polecacie.
viki co do wozeczka to ja ci nie pomoge bo tu sa inne a ja sama kupilam ten wielofuncyjny. ale za to moge ci powiedziec ze mozesz juz sie zaczac cieszyc bo valdi wraca za tydzien
)
sylwia co do zostawiania malutkiej to ja ja bez leku zostawiam tylko z jej wlasnym tata bo niestety niemamy ty nikogo innego
)
no to cdn jak doczytam reszte
)
grzechotka i ewelina ja mam niesety podobne doswiadczenia ze znajomymi bo niestety tu nie mam za duzego wyboru a kolezanki nie majace dzieci nie maja ze mna wspolnych tematow a nawet papieroskow juz nie pale to nie jestem rozrywkowa.
dota i reszta
viki co do wozeczka to ja ci nie pomoge bo tu sa inne a ja sama kupilam ten wielofuncyjny. ale za to moge ci powiedziec ze mozesz juz sie zaczac cieszyc bo valdi wraca za tydzien
sylwia co do zostawiania malutkiej to ja ja bez leku zostawiam tylko z jej wlasnym tata bo niestety niemamy ty nikogo innego
no to cdn jak doczytam reszte
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Tutaj te wozki w opisie maja ze nadaja sie nawet od urodzenia
Zreszta ten co ja mam tez tak ma ale ja sobie tez nie wyobrazam zeby taki uzywac od urodzenia. Teraz natomiast mysle ze jest juz ok tym bardziej ze coraz cieplej sie robi
Ale tak sie zastanawiam czym takie parasolki roznia sie od wiekszych spacerowek? Wydaje mi sie ze chodzi tylko o to jak mama uzywa tego wozka, czy tylko na spacerki do parku czy tez do bardziej ekstremalnych wyjsc

Ale tak sie zastanawiam czym takie parasolki roznia sie od wiekszych spacerowek? Wydaje mi sie ze chodzi tylko o to jak mama uzywa tego wozka, czy tylko na spacerki do parku czy tez do bardziej ekstremalnych wyjsc
reklama