reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

pryzybela no to super że się tak fajnie wszystko udało a powiedz dlaczego po raz drugi to tak powiedziałaś (bo może ja nie w temacie)?

reklama
No ja juz wieczor mam dla siebie:) Synek wykapany, najedzony i spi. Kurcze az nie moge uwierzyc ze tak latwo ostatnio nam idzie:) Obiad gotowy czeka na R. fasolka po bretonsku ugotowana na jutro:) No i dzien moge zaliczyc do udanych:)
Dzisiaj to na pewno cichutko tu bedzie:)
A powidzcie dziewczynki czy ktoras z was zaliczyla juz jakas imprezke? Mnie R namawia zebysmy Marcela do babci dali i sobie poszli ale ja chyba jeszcze nie jestem gotowa na taki wypad, mysle ze nie umialabym sie bawic:crazy::crazy:

pryzybela no to w takim razie gratulacje :-) ciesze sie ze wszystko sie udało, i zdaje sobie sprawe jak wam teraz smutno po wyjeździe rodziców:tak:

sylwia , no my vraz wybralismy sie z valdim do kina...na 21 jak maly zasnął...to bylo jak pablo mial jakies 2 miesiace....siedzialam w kinie jak na szpilkach i wciaz pisalam smsy do mojej mamy, a ona odpisywala ze wsio oki, po czy jak wrocilismy okazało sie ze pawel sie obudzil..mial kolke i plakał histerycznie przez ponad godzine..mama mu robila mleko bo z tego wszytskiego zgłodniał...dobrze ze mialam w domu bo wtedy jeszcze byl tylko na piersi...
no ale zeby dzieci sie nie martwily mama o niczym nam nie napisała w smsach:tak:

ja taka jestem ze na nimprezce zamiast dobrze sie bawic siedzialabym i myslala czy wszystko ok.... valdi taki nie jest on zawsze patrzy pozytywnie, ze niby co mogloby sie stac, jest z babcia i krzywda mu sie nie stanie. teraz za 2 tygodnie jedziemy na slask i moze tam uda nam sie wyrwac na kilka godzin jak paweł pojdzie spac, ale teraz jestem juz spokojniejsza bo jak zasnie to spi do tej 24...zjada mleko i spi dalej, nie placze tak ze nie jest tak zle:tak:

Kochane swieto moje dziecko po raz pierwszy samo usnelo w lozeczku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Usypial mi na rekach i jak go polozylam do lozeczka to sie obudzil, pogadal sobie pokopal i tak pol godzinki a teraz patrze bo jakas cisza a on spi, moglo by mu juz tak zostac :))))))))))

Kochane swieto moje dziecko po raz pierwszy samo usnelo w lozeczku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Usypial mi na rekach i jak go polozylam do lozeczka to sie obudzil, pogadal sobie pokopal i tak pol godzinki a teraz patrze bo jakas cisza a on spi, moglo by mu juz tak zostac :))))))))))

Kochana i bedzie tak, zobaczysz:-) Mowilam Ci ze grodniowe dzieicaczki sa bez wad:-);-):tak:

Witam wieczorową porą!!!

Viki szukasz jeszcze wózka? Czytałam dziś miesięcznik Dziecko i jest tam artykuł "Idealna spacerówka"

Taki model wpadł mi w oko (z Twoimi wymaganiami;-):-D)

42338652gz8.jpg

Tutaj możesz poczytać sobie o tym modelu i o innych. Miłej lektury!:-)

http://www.edziecko.pl/zakupy/1,79383,5122296.html

ewedja no super!!! tylko jutro nie mozesz go usypiac juz na rekach tylko od razu myk do lozeczka:tak:

no pablo tez zjadł kaszke i juz lezy w lozeczku i zasypia, tzn narazie gada do zabawek:tak:dzis druga przeprawa z aventem i smoczkiem trojprzepływowym...
bylo lepiej ale pomimo bardzo gestej kaszki maly jadl na 1 , a konczyl na 2.
powiem wam ze te smoczki same w sobie są tak twarde ze jak tylko wkladam pawlowi do buzki to on od razu ma odruch wymiotny...ale mysle ze mu to przejdzie bo to dopiero w zasadzie poczatki jedzenia z butli..no kaszke juz jadal ale mial smoczki nuka te zolte a one sa miekkie.
wprawdzie wciaz wiecej karmie go piersia ale daje mu tez butle o 11 przed poludniem:tak:

reklama
Do góry