grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
pryzybela no to super że się tak fajnie wszystko udało a powiedz dlaczego po raz drugi to tak powiedziałaś (bo może ja nie w temacie)?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane swieto moje dziecko po raz pierwszy samo usnelo w lozeczku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Usypial mi na rekach i jak go polozylam do lozeczka to sie obudzil, pogadal sobie pokopal i tak pol godzinki a teraz patrze bo jakas cisza a on spi, moglo by mu juz tak zostac)))))))))
Mialas racje, moje najstarsze z grudniowych dzieciaczkow ostatnie sie tego nauczy ale dobre i to, on chyba wyczol dzis ze mama ma dola i nie chcial mnie dobijac :-)Kochana i bedzie tak, zobaczysz:-) Mowilam Ci ze grodniowe dzieicaczki sa bez wad:-);-)![]()