Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy jest jakas kobietka która brała zastrzyki (neoparin) bo moj ginekolog jest nie dostepny przez 2 tyg a nie wiem od kiedy sie przyjmuje zastrzyki od jakiego tygodnia ciazy .Juz kolejne robilam i sie potwierdzilo . Dziekuje za odpowiedzi
ale neoparin jest zastrzykiem przeciwzakrzepowym wlasnie tydzien temu je skonczylam brac bo mialam noge w gipsieCzy jest jakas kobietka która brała zastrzyki (neoparin) bo moj ginekolog jest nie dostepny przez 2 tyg a nie wiem od kiedy sie przyjmuje zastrzyki od jakiego tygodnia ciazy .
Tak wiem ze to jest zastrzyk na zakrzepice ,lekaz mi zapisal bo jestem po paru poronieniach a mam problemy genetyczne i inne porobione badania gdzie wyszlo ze blizniaki i powszednie ciaze byly spowodowana strata przez zakrzepale neoparin jest zastrzykiem przeciwzakrzepowym wlasnie tydzien temu je skonczylam brac bo mialam noge w gipsie
no to powiem ci szczerze ze nawet nie wiedzialam. bralam je 6.5 ,tygodnia wlasnie wzgledem nogi.Tak wiem ze to jest zastrzyk na zakrzepice ,lekaz mi zapisal bo jestem po paru poronieniach a mam problemy genetyczne i inne porobione badania gdzie wyszlo ze blizniaki i powszednie ciaze byly spowodowana strata przez zakrzep
ja biorę nie neoparin a clexane. Ale to chyba jedno i to samo. To i to heparyna. Ja miałam przyjść po receptę zaraz po pozytywnym wyniku.Czy jest jakas kobietka która brała zastrzyki (neoparin) bo moj ginekolog jest nie dostepny przez 2 tyg a nie wiem od kiedy sie przyjmuje zastrzyki od jakiego tygodnia ciazy .
Mi wypisal przed zajsciem bo mieszkam w anglii i kazal sprowadzac z polskija biorę nie neoparin a clexane. Ale to chyba jedno i to samo. To i to heparyna. Ja miałam przyjść po receptę zaraz po pozytywnym wyniku.