Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pozamaciczna jest normalnie wykrywana testami. Jak test jest negatywny to nie ma ciąży. Przytrułaś się pewnie i stąd Ci niedobrze.Robilam wczoraj test pkytkowy (dalam 3 krople) i wyszedl negatywny a nadal czuje sie tak niedobrze i sredni apetyt
zastanawiamsie nad beta hcg, jest cos takiego jak ciaza pozamaciczna, nie wiwm streduje sie bardzo..
Przypominam Ci, że miałaś okres, a nie plamienie. OKRES. Drugi po seksie, ktory byl z zabezpieczeniem.kurde te sa z grudnia…cos tam na jednym niby widac, wczoraj robilam i nie bylo nic a chyba by juz cos wykazalo nie? dalam 3 krople moze powinnam 2 krople dac?schizuje przes te tylko 3dniowe wczesniejsze plamienie ktore trwalo 4 dni plus te inne objawy
nie wiwm czy isc na ta bete czy nie
to bylo plamienie bardziej to czemu mi jest slabo niedobrze? wszystko wskazuje..Przypominam Ci, że miałaś okres, a nie plamienie. OKRES. Drugi po seksie, ktory byl z zabezpieczeniem.
A te testy są negatywne. Uspokój się. Teraz wirus lata, ja pół świąt rzygałam![]()
Wszystko wskazuje na to, że masz problemy ze sobąto bylo plamienie bardziej to czemu mi jest slabo niedobrze? wszystko wskazuje..
Wszystko wskazuje na to, że masz problemy ze sobąnie jesteś w ciązy, test miałby mega grubą krechŕ, gdybyś była. Uspokój się.
PatrzyłamSpójrz wątki xD
O losie…Spójrz wątki xD