reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja jest fajna przez pierwsze piętnaście minut i ostatnie dwie:-D:-D:-Dprzez pierwsze piętnaście szykuje jedzenie w kuchni to jest spokój a przez ostatnie dwie daje paczki żywnościowe;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

reklama
15_9_20.gif
a nie znam tego szlagiera niestety :zawstydzona/y::zawstydzona/y:za stara jezdem:sorry2:
za młoda chyba;-);-);-)to jest stare dobre małżeństwo z czasów młodości rodziców ale ja lubie stare piosenki:blink:

moja mama odkąd pojawił się Szymek ostro wyluzowała bo należała do typu nadopiekuńczego który może zagłaskać na śmierć :rolleyes:ja jedynaczka to sobie wyobraźcie:sorry2: ale teraz jest suuuper, zawsze mozna na nia liczyć, z niczym się narzuca - no chyba ze chodzi o paczki żywnościowe właśnie:-D:-D

No Anula z takimi trzeba krótko:-D:-D:-D:tak: Ja to mam natrętną matkę, ciągle do mnie dzwoni i marudzi że do niej nie jeżdżę:dry: Byłabym częściej ale nienawidzę jak mi kto po dzieciach krzyczy (to moje zadanie:-p). Nie da sobie tego wytłumaczyc tylko się obraża. Teraz jeszcze siostra u niej siedzi i atmosfera jest gęsta. Ciągle się kłócą i wydzwaniają do mnie na zmianę i żalą się to jedna to druga:sorry2: Więc lepiej się nie cisnąc w środek:no:
Masz rację a poza tym w obie strony ta sama droga nie?ja na początku jeżdziłam do rodziców co chwilę ale w tej chwili to raczej na zmianę bo obie strony ta sama droga a im łatwiej bo samochodem i bez dziecka

moja mama odkąd pojawił się Szymek ostro wyluzowała bo należała do typu nadopiekuńczego który może zagłaskać na śmierć :rolleyes:ja jedynaczka to sobie wyobraźcie:sorry2: ale teraz jest suuuper, zawsze mozna na nia liczyć, z niczym się narzuca - no chyba ze chodzi o paczki żywnościowe właśnie:-D:-D
Moja mama mi nawet paczek żywnościowych nie daje.tylko teściowa a do tego dorzuca zgrzewke papieru do twarzy dla m. bo on delikatny i może tylko regine rumiankową a u nich teraz tylko szary bo m. się wyprowadził:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Masz rację a poza tym w obie strony ta sama droga nie?ja na początku jeżdziłam do rodziców co chwilę ale w tej chwili to raczej na zmianę bo obie strony ta sama droga a im łatwiej bo samochodem i bez dziecka
moja przyjeżdża do mnie, ale uważa że ja ją muszę przynajmiej raz w tygodniu odwiedzic:dry: Nie potrafi zrozumiec że po pierwsze Adrian do 15 w przedszkolu, a po drugie ciężko jechac z młodymi autobusami tylko na kawkę:baffled: Wiesz jak my byłyśmy z siorką małe to nasza rodzinka co tydzień jeżdziła do babci na obiad i moja mama uważa ze ja też tak powinnam. Nie chce mi się ja chłopa mam tylko w niedzielę to musimy się nim nacieszyc:-)

tylko teściowa a do tego dorzuca zgrzewke papieru do twarzy dla m. bo on delikatny i może tylko regine rumiankową a u nich teraz tylko szary bo m. się wyprowadził:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:szok::szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: jesus maryja to ty Anulka synunia mamuni odebrałas i on teraz w twardej wodzie musi się kapać a matka globusa dostaje na sama myśl, że jego gładka pupcia może się szorstka zrobić:-D

reklama
:szok::szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: jesus maryja to ty Anulka synunia mamuni odebrałas i on teraz w twardej wodzie musi się kapać a matka globusa dostaje na sama myśl, że jego gładka pupcia może się szorstka zrobić:-D
nu jak się dowiedziała że jestem w ciąży ai bierzemy słub a dowiedzieli się prawie ostatni i to ode mnie to mi się pyta czy na pewno ten ślub musimy brać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale teraz mam to w nosie przynajmniej na papierze oszczędzam;-):-D:-D:-D:-D:-D

Do góry