reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

leżę i kwiczę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
na mnie czas idę dziecko nakarmić i spać bo już jest jutro i ie wiem ile mi z tej nocy jeszcze zostało.wczoraj się obudził o wpół pierwszej i wojował do czwarej mam nadzieję że dzisiaj zrozumie że mama jest sama i po imprezie i mus się wyspać.Dobranoc Lachony Koffane

reklama
Powiem jedno: jesteśmy nieżmoliwe:rofl2: O jednej godzinie jeden temat my nadały
biglol.gif
Buziole i słodkich senków
spioch.gif

DZIEŃ DOBRY LACHONY:-D:-D:-D
Widzu,że ipmreka jak się patrzy.A ja miałam imprezke w domu z tesciami i zdycham...Brzuch mnie boli....ALe się z tesciwą nagadałam.Bo on dobra kobieta jest i wszystkie rady z dobrego serca daje, choć czasem to wkurza.A i ona ma 48 lat a moja mama 45:-D:-DWiecvie i jak Was poczytałam to obu kawiaty wilki sie należą bo obie sa SUPER w szerszyk rozrachunku:tak::tak:Moja mam mówiła,że za młoda na babcie dopókiw ciąże nie zaszłam.Jak się dowiedziałą,że babcia bedzie to szlała za szczęscia, wszystkim się chwaliła.No a moje tesciówka miała k.37 jak babcią została i też szalał ze szczęścia.Bo Karollo to 5 wnuk ale pierwszy płci męskiej.Moich teściów zanczy się.Dobra kończe bo przynudzam z rana:sorry2::sorry2:

hej wam z rana
No ja juz słomianka,,samotna,hehe,,maz pojechał niedawno,,
Juz łozko zrobiłam,kawa sie robi i snaidanko zrobie...
U nas łądnie,nie apda,i ciepełko,bo rano juz po bułeckzi byłam świeze dla m...

Matus lata,wcale głodny nie jest narazie.
A wczoraj wieczorem maz zabral nas na spacerek i kolacje w restauracji,,,zjedliśmy pizze,winko,maz piweko,,no i do domeku,,,bylismy po 21 w domu,,spacerkiem wieczorkiem super sprawa,,mały był zadowolony i ja tez...

Widze,ze imprezka mnie ominęla,,ale cóż,,odbije to sobie kiedy indziej,,hehee

dzień dobry, ja dziś poranek z horroru...o 5.30 zerwła mnie jakaś magiczna siła i usłyszałam dziki wrzask.Szymek spadł z łóżka. na szczęęscie nic się nie stało bo trwało to kilka sekund i nawet nie płakał za bardzo. tylko na poczatku jak się wystraszyl. no im a guziora niezłego ale wyglądaże poza tym ok. ja za to mam gigantyczne wyrzuty summienia, że za mocno zasnęłam, że już sama nie wiem co. przecież od urodzenia spi z nami na czas nocnego karmienia....
Jeszcze czekam aż przestanie mi wszystko w srodku latać .szymek spi.

Madźka nic mu nie jest i to njawazniejsze,,,przeciez to nie twoja wina,,a mały potem jak sam bedzie spał to tez moze spadac i co,,przeciez nie ebdziesz siebie obwiniała,,,uspokoj sie i wypij herbatke...

reklama
Madźka nic mu nie jest i to njawazniejsze,,,przeciez to nie twoja wina,,a mały potem jak sam bedzie spał to tez moze spadac i co,,przeciez nie ebdziesz siebie obwiniała,,,uspokoj sie i wypij herbatke...
Ewcia dzięki za słowa otuchy i pewnie masz rację ale najgorsza jest po prostu swiadomość, że mogło mu się coś stac...na szczęście jest tylko filar

Do góry