reklama
izabela352
Fanka BB :)
strasznie jej sie ta glowka poci przy jedzeniu i czasem podczas snu
Wczoraj wieczorem kąpałam Julię i wiadomo później dałam ją na przewijak na którym był rozłożony ręcznik no i balsamowałam jej ciałko, a ona w tym czasie strasznie "molestowała" ręcznik- cały czas go gryzła, ja się tym nie przejełam bo w końcu pani doktor mówiła że 3 rąb nam idzie a tu nagle patrze a młoda odgryzła kawałek ręcznika i połknęładobrze że tylko kawaleczke....
matko! kawalek recznika! cale szczescie, ze nic sie nie stalo

u nas z poceniem jest to samo. jak klade piotrusia spac to go nawet od razu nie przykrywam tylko czekam az troche ochlonie.
luandzia-

klavell niesamowite fotki, fajnie Ci w tej chuście, małej smakowały truskawki????????????? ,
widz ę, że jeszcze rodzinkę przy okazji odwiedziliście, na pewno byli córcią zachwyceni
Opalenizna godna pozazdroszczeniu, no i figurka
. Jak Wy się zabraliście z tym całym majdanem, walizki, torby.... ohohohoh
??????????
Adaś jeszcze ze 2 m-ce temu sie pocił, teraz już nie.
A tak poza tym WITAM w niedzielę.

luandzia - akrobatka,

Adaś jeszcze ze 2 m-ce temu sie pocił, teraz już nie.
A tak poza tym WITAM w niedzielę.

luandzia - akrobatka,
Chyba że inne mamy mi pomoga... nie wiem czemu się tak dzieje że jak niektóre zdjęcia zmniejszam w programie irfanviev to robią się one takie podłużne
jak by wydłużone w dół - wcześniej tego nie było może P coś włączył... czy któraś z Was sie z tym spotkała??

a moja hanifka sie poci ale tylko jakmleczko pije ma cala glowke mokra
Tak jak je mleczko Kuba się poci

Klavell ja już napisałam co sądze o zdjęciach ALE NORAMLNIE MASKRA!!!!! Piekna z Ciebie babeczka i ta figura miodzio!!!!! Sorki jak Cie to by wnerwiało sama nie lubię takich słodyczy, ale co prawda to prawda.
No proszę jaka cisza, każdy niedziele spędza rodzinnie... tylko my same :-( bo P musiał dzisiaj iść do pracy:-( ale poszłyśmy sobie na dłuuuuuuuuuuugi spacerek i odwiedziłyśmy tatusia
Julia dzisiaj z rana była nie do wytrzymania co chwilę marudziła, płakała -jak nie ona, to pewnie przez ząbki ale po ponad 3 godzinnym spacerku humorek jej w końcu dopisuję cały czas śpiewa i się śmieje:-):-) achhhhh dzieci są cudowne

Julia dzisiaj z rana była nie do wytrzymania co chwilę marudziła, płakała -jak nie ona, to pewnie przez ząbki ale po ponad 3 godzinnym spacerku humorek jej w końcu dopisuję cały czas śpiewa i się śmieje:-):-) achhhhh dzieci są cudowne

reklama
izabela352
Fanka BB :)
witam wieczorowa pora. ale sie dzisiaj usmialam
. bylam z piotrkiem na zakupach i jak weszlismy do sklepu to maly zainteresowal sie wiszacymi lampami. w pewnym momencie tak zaczal radosnie piszczec do jednej z nich, ze caly sklep sie smial 

.

Podziel się: