luandzia1
Entuzjast(k)a
Za piers mnie nie trzymal
raczej za nogi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jestem zajeśli reszta dziewczyn też zgodzi się na mój pomysł to wyślę Wam wiadomość na NK z moim adresem mailowym![]()
Coś w tym jest,bo Matys też nie naje się jak ma widownię. Najlepsza jest babcia(teściowa)U nas jest tak, że jak tylko cokolwiek dzieje się w pokoju, to Tymek nie wypije z butelki. Tzn. parę łyków i przerywa bo taki jest wszystkim zainteresowany.
Kochana, mamy ten sam typ chłopa w domu. Normalnie samiec;-)mąż ciągle chce.....@.... a ja nie mam ochoty. On jest z tej rasy co sie obraża,
Tak też sobie to wyobraziłamZa piers mnie nie trzymalraczej za nogi
![]()
Czesc dziewczyny
Niestety zmoglo nas,zlapalysmy cos z mala.Dzisiejsza noc byla okrona dla malutkiej prawie wcale nie spala,a jak zasnela to za moment juz placz.Moja glowa wazy chyba ze sto kilo i boli w klatce.Mam nadzieje ze szybko dojdziemy do siebie.
No nic uciekam z mala pod kolderke.
Pozdrowka.
no wiesz co ale mnie teraz wkurzyłaś!!!!!!!!!! a od czego jest te forum?? jakie zanudzanie?? czasem trzeba się wygadać... nic dziwnego że jak jesteś zmęczona to nic ci się nie chcę a zwłaszcza.... i to chyba mąż jest egoistą że tego nie rozumie (ale faceci tak mają;-))
Atru hmmm ciężki temat może opisz swój problem na stronce Dziecko24.pl Strona g
Wlasnie nakarmilam Zuzke piersia nie wyjmujac jej z lozeczka niezla ze mnie akrobatka![]()
Witajcie kochane po przerwie...
Wlasnie pozegnalam sie do nastepnego razu z moim kochanym:-) mezem ktory wraca do UK i teraz moge ( musze;-)) nadrobic wszystko na BB![]()
JESTEM JESTEM...![]()
nie ma za co nawet nie wiecie jaka mam frajde jak wiedzę Wasze zaproszeniaaha, dzięki za przyjęcie zaproszenia na Mamy wrześniowe na NK:-)
Dobranoc
A czy Wasze dzieci też tak się pocą podczas jedzenia???? Bo Kuba normalnie jest cały mokryczytałam, że potliwość może być oznaką krzywice, ale krzywica między innymi objawia się późnym ząbkowaniem. Muszę o tym pogadać z pediatrą i grrrrr R mi podgląda co pisze!!!! Jak ja tego nie lubie!!!!!
Kasiu u nas jest to samo i ostatnio jak byłam na szczepieniu z Julą to pytałam się pediatry czy wszystko ok, czy nie ma krzywicy bo strasznie jej sie ta glowka poci przy jedzeniu i czasem podczas snu a pani doktor powiedziala ze nie ma sie czym przejmowac że główka jest twarda i napewno nie ma krzywicy i nie trzeba zwiększać dawki witaminy d3, swoją drogą to kurczę czasem zapominam jej ją podaćwiec Kasiu nie martw się
Wczoraj wieczorem kąpałam Julię i wiadomo później dałam ją na przewijak na którym był rozłożony ręcznik no i balsamowałam jej ciałko, a ona w tym czasie strasznie "molestowała" ręcznik- cały czas go gryzła, ja się tym nie przejełam bo w końcu pani doktor mówiła że 3 rąb nam idzie a tu nagle patrze a młoda odgryzła kawałek ręcznika i połknęładobrze że tylko kawaleczke....
Kasiu- moj Stanislaw sie nie poci...A czy Wasze dzieci też tak się pocą podczas jedzenia???? Bo Kuba normalnie jest cały mokryczytałam, że potliwość może być oznaką krzywice, ale krzywica między innymi objawia się późnym ząbkowaniem. Muszę o tym pogadać z pediatrą i grrrrr R mi podgląda co pisze!!!! Jak ja tego nie lubie!!!!
![]()