reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
jeśli reszta dziewczyn też zgodzi się na mój pomysł to wyślę Wam wiadomość na NK z moim adresem mailowym :happy::happy:
jestem za:tak:

U nas jest tak, że jak tylko cokolwiek dzieje się w pokoju, to Tymek nie wypije z butelki. Tzn. parę łyków i przerywa bo taki jest wszystkim zainteresowany.
Coś w tym jest,bo Matys też nie naje się jak ma widownię. Najlepsza jest babcia(teściowa):wściekła/y: Przyjdzie i zamiast siedzieć cicho,a Matys już samym jej widokiem jest pobudzony,to nadaje, jedz wnusiu, jedz, niepatrz się na babcię:wściekła/y::wściekła/y:

mąż ciągle chce.....@.... a ja nie mam ochoty. On jest z tej rasy co sie obraża,
Kochana, mamy ten sam typ chłopa w domu. Normalnie samiec;-)
Za piers mnie nie trzymal:baffled:raczej za nogi:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Tak też sobie to wyobraziłam:-D:-D

A Kuba mnie wczoraj zadziwił co dałam mu ostatnio mleko to po zjedzeniu płacz i płacz mysle se hmmmm na kolki za późno, a co się okazało biedne dziecko było jeszcze głodne a głupia mama nie pomyslała :dry:iwczoraj zrobiłam mu 220ml to o 40ml więcej i zjadł i co spokój!!!! :-)

Justynka miałaś racje podałam malemu jabłuszko z brzoskwinką i kupka poszła za jakieś 30minut co prawda z początku trochę twardawa, ale później już fajna!!! Ufff :-D

A czy Wasze dzieci też tak się pocą podczas jedzenia???? Bo Kuba normalnie jest cały mokry :baffled: czytałam, że potliwość może być oznaką krzywice, ale krzywica między innymi objawia się późnym ząbkowaniem. Muszę o tym pogadać z pediatrą i grrrrr R mi podgląda co pisze!!!! Jak ja tego nie lubie!!!! :wściekła/y::wściekła/y:

Czesc dziewczyny
Niestety zmoglo nas,zlapalysmy cos z mala.Dzisiejsza noc byla okrona dla malutkiej prawie wcale nie spala,a jak zasnela to za moment juz placz.Moja glowa wazy chyba ze sto kilo i boli w klatce.Mam nadzieje ze szybko dojdziemy do siebie.
No nic uciekam z mala pod kolderke.
Pozdrowka.

Oj dziewczyny kurujcie się!!!! Dla mamusi sok z malin będzie dobry :-)

no wiesz co ale mnie teraz wkurzyłaś!!!!!!!!!! a od czego jest te forum?? jakie zanudzanie?? czasem trzeba się wygadać... nic dziwnego że jak jesteś zmęczona to nic ci się nie chcę a zwłaszcza.... i to chyba mąż jest egoistą że tego nie rozumie (ale faceci tak mają;-))

Atru hmmm ciężki temat może opisz swój problem na stronce Dziecko24.pl Strona g

Właśnie forum jest od tego, aby POGADAĆ!!!! :-) Tak więc piszmy co Nam leży na wątrobie :-)

Wlasnie nakarmilam Zuzke piersia nie wyjmujac jej z lozeczka niezla ze mnie akrobatka:-D

Hmmmm Luandzia to musiało nieźle wyglądać ;-) a tak na marginesie mój R inaczej by wykorzystał tą pozycje :zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie napisze bo się wstydze :-p

Witajcie kochane po przerwie...
Wlasnie pozegnalam sie do nastepnego razu z moim kochanym:-) mezem ktory wraca do UK i teraz moge ( musze;-)) nadrobic wszystko na BB:szok:

Hruda pomimo,że Cię nie widzę to widzę uśmiech na Twojej buzi :-) i pozytywne fluidy do konusa :-D

JESTEM JESTEM...:tak:

Klavell opowiadaj Kochana opowiadaj!!!!!

witam w niedzielny poranek:laugh2:
od razu zabieram sie do odp

aha, dzięki za przyjęcie zaproszenia na Mamy wrześniowe na NK:tak::-)

Dobranoc
nie ma za co nawet nie wiecie jaka mam frajde jak wiedzę Wasze zaproszenia:tak::tak::-):-)

A czy Wasze dzieci też tak się pocą podczas jedzenia???? Bo Kuba normalnie jest cały mokry :baffled: czytałam, że potliwość może być oznaką krzywice, ale krzywica między innymi objawia się późnym ząbkowaniem. Muszę o tym pogadać z pediatrą i grrrrr R mi podgląda co pisze!!!! Jak ja tego nie lubie!!!!!

Kasiu u nas jest to samo i ostatnio jak byłam na szczepieniu z Julą to pytałam się pediatry czy wszystko ok, czy nie ma krzywicy bo strasznie jej sie ta glowka poci przy jedzeniu i czasem podczas snu a pani doktor powiedziala ze nie ma sie czym przejmowac że główka jest twarda i napewno nie ma krzywicy i nie trzeba zwiększać dawki witaminy d3, swoją drogą to kurczę czasem zapominam jej ją podać:baffled: wiec Kasiu nie martw się:laugh2:

Luandzia szkoda że nikt wam zdjęcia nie zrobił, za kilka lat pokazalibyście swojej córeczce jaki poświęcenia dla niej robiliście:-D:-D

Hruda witaj ponownie!!!!!!!!

Wczoraj wieczorem kąpałam Julię i wiadomo później dałam ją na przewijak na którym był rozłożony ręcznik no i balsamowałam jej ciałko, a ona w tym czasie strasznie "molestowała" ręcznik- cały czas go gryzła, ja się tym nie przejełam bo w końcu pani doktor mówiła że 3 rąb nam idzie a tu nagle patrze a młoda odgryzła kawałek ręcznika i połknęła:szok::szok::szok::szok: dobrze że tylko kawaleczke....

Kasiu u nas jest to samo i ostatnio jak byłam na szczepieniu z Julą to pytałam się pediatry czy wszystko ok, czy nie ma krzywicy bo strasznie jej sie ta glowka poci przy jedzeniu i czasem podczas snu a pani doktor powiedziala ze nie ma sie czym przejmowac że główka jest twarda i napewno nie ma krzywicy i nie trzeba zwiększać dawki witaminy d3, swoją drogą to kurczę czasem zapominam jej ją podać:baffled: wiec Kasiu nie martw się:laugh2:

Wczoraj wieczorem kąpałam Julię i wiadomo później dałam ją na przewijak na którym był rozłożony ręcznik no i balsamowałam jej ciałko, a ona w tym czasie strasznie "molestowała" ręcznik- cały czas go gryzła, ja się tym nie przejełam bo w końcu pani doktor mówiła że 3 rąb nam idzie a tu nagle patrze a młoda odgryzła kawałek ręcznika i połknęła:szok::szok::szok::szok: dobrze że tylko kawaleczke....

No to dobrze :-) ulzyło mi troszku, ale i tak pogadam z o tym z lekarka Kubusia :-)

Połkneła ręcznik!!! Matko!!!!!!! :szok::szok::szok: dobrze, że kawałeczek :tak:

Wysłałam wiadomości na NK, czekam na fotki :tak:
co do zdjęcia głównego to tak sobie wymyśliłam że będzie ono co 2 tyg zmieniane żeby żadne z dzieciaczków nie było poszkodowane:-D

Ach mam jeszcze problemy z tym żeby coś zacytować:-(no więc odpowiem bez cytatów

Klavell witaj kochana pewnie wypoczęta i opalona. Wklejaj fotki

Luandzia pewnie super to wyglądalo wyobrażam to sobie:-D:-D:-D

Hurda witaj spowrotem:tak:

Asia ja też jestem za tymi zdjęciami na NK i czekam na wiadomość z adresem na kytóry mam wyslać zdjęcie Mateuszka

a ja przywiozlam se wczoraj od mamy rowerek stacjonarny i teraz zamiast krzesla przy komputerze stoi rowerek. Pisze i chudne:-D:-D:-D

Mateuszkowi ostatnio mam problemy z przebraniem pampersika bo lobuz taki ruchliwy że nie potrafi nawet minuty uleżeć spokojnie:-D spac mu się chce,trze oczka ale polożyć się nie da ostatnio to chyba wszystko by robil na stojąco:-Da staje już przy wszystkim dxiś wstal przy kanapie:tak:

Kochane nie bede was nadrabiac bo jest tu tego hoho mam nadzieje ze mi to wybaczycie...
W turcji bylo super coz tu duzo gadac zdjecia mowia same za siebie dodalam pare na zamknietym a tu wklejam link do albumu gdzie znajduje sie reszta >>>KLIK<<<

reklama
A czy Wasze dzieci też tak się pocą podczas jedzenia???? Bo Kuba normalnie jest cały mokry :baffled: czytałam, że potliwość może być oznaką krzywice, ale krzywica między innymi objawia się późnym ząbkowaniem. Muszę o tym pogadać z pediatrą i grrrrr R mi podgląda co pisze!!!! Jak ja tego nie lubie!!!! :wściekła/y::wściekła/y:
Kasiu- moj Stanislaw sie nie poci...
Luandzia - wyobrazilam sobie te figure akrobatyczna - jestes the best!!!!
Co do wiercen malucha na przewijaku u nas jest masakra...chyba niebawem go out!;-):-)przewijaka rzecz jasna!
Milego niedzielska BBabeczki...my oczywiscie jedziem do dziadkow!

Do góry