reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Mnie dzisiaj łeb bolał i dlatego dopiero teraz zaglądam

Dziewczyny w jakim programie zmniejszacie zdjęcia do NK?

monia ja używam IrfanView dobra uciekam do malutkiej:-D
Ja też w IrfanView :tak:

Super krzesełko podoba mi się chyba się skusze na to zielone :-)jeszcze pooglądam inne ale to co Ty masz jest naprawdę fajniutkie.
Ja też najpierw chciałam zielone, już prawie kupiłam ale na zdjęciach wydawało mi się za jaskrawe i kupiłam niebieskie
Qurcze, kolejne karmienie i Tymo wypija 10 ml:-:)-:)-( Właśnie zasnął... Nie wiem, co jest... Mam ochotę się rozpłakać... Czy to możliwe, żeby Nutramigen przestał mu smakować? Bo wszystko inne je chętnie, albo prawie chętnie... Spróbować inne mleko?
Spróbuj z innym mlekiem.
Ja jak zaczęłam Majkę karmić butlą to dawałam jej Nan i przez pierwszy miesiąc było ok a pewnego dnia jak by w nią coś wstąpiło, wrzask, odruchy wymiotne itp. zmieniłam na Bebiko i było ok

Wlasnie nakarmilam Zuzke piersia nie wyjmujac jej z lozeczka niezla ze mnie akrobatka:-D
:szok:Jak Ty to zrobiłaś?!!! Mi taka umiejętność też by się przydała szczególnie w nocy :tak::-D

JESTEM JESTEM...:tak:
Hej, Pamiętasz mnie z "Mamusiek siedzących"? ale Hanife urosła :szok: ale nic się nie zmieniła cały czas śliczna i okrąglutka, niezłą laseczka Ci rośnie :tak:

Jutro rano jedziemy kupić kanapę

Wlasnie nakarmilam Zuzke piersia nie wyjmujac jej z lozeczka niezla ze mnie akrobatka:-D
Jej kobieto to co ty masz za cycki;-);-):-D:-D:-D:-D

JESTEM JESTEM...:tak:
Witamy czekamy na relacje i piękne słoneczne zdjęcia:-):-):-)

hruda pisze:
Witajcie kochane po przerwie...
Wlasnie pozegnalam sie do nastepnego razu z moim kochanym:biggrin2: mezem ktory wraca do UK i teraz moge ( musze;-)) nadrobic wszystko na BB:szok:
Hruda witaj wśród nas na nowo:-):-):-) cieszy mnie to "do następnego....":tak::tak:

reklama
luandzia to mąż może śmiało powiedzieć że też karmi piersią a co tam przecież to prawda karmił piersią żony no nie:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry