reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Qurcze, kolejne karmienie i Tymo wypija 10 ml:-:)-:)-( Właśnie zasnął... Nie wiem, co jest... Mam ochotę się rozpłakać... Czy to możliwe, żeby Nutramigen przestał mu smakować? Bo wszystko inne je chętnie, albo prawie chętnie... Spróbować inne mleko?

reklama
A ja juz uporalam sie z dzisiejzym sprzataniem, ale jestem zla bo M jutro idzie do pracy na pol dnia, a ja mialam zaplanowana wycieczke do zamku:p

Atru ja bym sprobowala inne mleko

Dzień dobry Wam dziewczyny.
Nic mi się nie chce, pranie leży cały czas w pralce i czeka, żeby ktos je powiesił, mąż ciągle chce.....@.... a ja nie mam ochoty. On jest z tej rasy co sie obraża, mam dosyc czasami chcę żeby gdzieś na dłużej wyjechał. Ja jestem wypompowana nockami, a jemu takie cosik w głowie. Wiem egoistka ze mnie, ale mam doła i wszystko mnie denerwuje. Jakaś nabuzowana jestem. Dobra już więcej nie gadam.
Ok spadam ,bo Was zanudzam.:angry:

no wiesz co ale mnie teraz wkurzyłaś!!!!!!!!!! a od czego jest te forum?? jakie zanudzanie?? czasem trzeba się wygadać... nic dziwnego że jak jesteś zmęczona to nic ci się nie chcę a zwłaszcza.... i to chyba mąż jest egoistą że tego nie rozumie (ale faceci tak mają;-))

Atru hmmm ciężki temat może opisz swój problem na stronce Dziecko24.pl Strona g

Dzięki Asiek1000. Kurna rozumiem, że przez ostatni tydzień J mi nie pomagał, bo miał tą chorą nogę, od tego gwoździa co na niego wlazł. Ale to juz przesada, szybciutko sie odzwyczaił od pomagania mi, i nawet córcia jest nastawiona, że mamusia to lepiej ją umyje albo lepsza kolacją zrobi. Ja sie dziś wezmę za niego, a niech sie gniewa nie ma sexu do odwołania.

Qurcze, kolejne karmienie i Tymo wypija 10 ml:-:)-:)-( Właśnie zasnął... Nie wiem, co jest... Mam ochotę się rozpłakać... Czy to możliwe, żeby Nutramigen przestał mu smakować? Bo wszystko inne je chętnie, albo prawie chętnie... Spróbować inne mleko?

Siostrzeniec meza ma atopowe zapalenie skory i tez pije Nutramigen . Strasznie tego nie lubi bo podobna to mleko ma okropny smak , szwagierka niezle musi sie nakombinowac zeby cos wypil ,najczesciej przez sen.

Eh, nie wiem, co z tym jego jedzeniem. Do tej pory jadł ładnie, a tu od kilku dni muszę się nieźle nakombinować, żeby zjadł. Po obudzeniu je bez problemu tyle, ile mu naszykuję. Dopiero od następnego karmienia zaczynają się schody. Nawet Sinlaciem wzgardza. Ze smakiem zje tylko owoce, wypije soczek przecierowy albo zupkę jarzynkową, byle by była zupełnie gładka. Jak tak będzie dalej, to w poniedziałek zadzwonię do przychodni, zapytam lekarki co o tym sądzi.

Agulka - oj, znam ten ból, kiedy kobita jest wycieńczona pracą, domem, dzieckiem, a małżonkowi tylko jedno w głowie. Już to przerabiałam. Bądź twarda, kochana, ale nie przesadź z tą abstynencją. Niestety, takie zachowanie to igraszka ze związkiem. Po urodzeniu Kubusia i powrocie byłam bardzo przemęczona, do tego zestresowana. W domu małe dziecko, w pracy ciągle jakieś kontrole, plany do wykonania, niezrównoważeni klienci... Czasami po powrocie do domu nie miałam sił na nic więcej niż położenie spać Kuby i umycie się. A gdzie siły na zrobienie obiadu na jutro, przygotowanie odzieży na drugi dzień, porządki, czy dla męża? Jak tylko przyłożyłam głowę do poduszki - zasypiałam, a ślubny nie raz dostał po łapach. Było mi go szkoda, bo wiem, że tak długo cierpliwie czekał na moje dojście do formy, tym bardziej, że przez pół ciąży mięliśmy zakaz baraszkowania. Dużo o tym rozmawialiśmy i to pozwoliło nam osiągnąć kompromis. W tygodniu ograniczaliśmy się do spokojnych czułości, za to w weekendy się działo;-);-):-):-) Ale, qurcze, ten temat nadaje się raczej do wątku zamkniętego:baffled:;-):-D:-D

mi piotrek nie chce pic mleka przy zabkowaniu. jak nie aprobowal smoczka to sie okazywalo, ze po kilku dniach wychodzil zabek. karmilam go wtedy lyzeczka (przez kilka dni zamiast mleka jadal kaszki).

reklama
Witajcie kochane po przerwie...
Wlasnie pozegnalam sie do nastepnego razu z moim kochanym:-) mezem ktory wraca do UK i teraz moge ( musze;-)) nadrobic wszystko na BB:szok:

Do góry