reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no dobra ja zmykam luli,,tzn myju kapku itp
Maly juz umyty,kolacje je,,po raz drugi,,a niech je,,skoro ma apetyt..hmm

inna gratki 5,,superrr

dobranoc,,matko jutro do pracyyy:zawstydzona/y::-p

reklama
Jestem. Po szkole i po zajęciach, po komunii Jacka chrześniaka, brzuch mam wielki jak Pasibrzuch ;-). Nie mam siły Was dzisiaj czytać. Jutro nadrobię.
Pochwalę się tylko że zarobiłam dzisiaj 5 z psychologii rozwojowej i powiem Wam, że ten przedmiot jest naprawdę zajebisty :tak:. Na pewno wpływ na to ma sposób w jaki są prowadzone zajęcia, ale też to, że mega dużo mozna się na temat dziecka dowiedzieć, m.in. na temat sposobów wychowywania, jakie zabawy są odpowiednie w jakim wieku i miliona innych rzeczy. Kocham ten przedmiot :-D
pa
Inna gratuluję 5
Ewcia dobranoc

Ale puchy:-:)-:)-(a jasiez a bo m w pray ale as szczęści teraz bedzie miał dwa dni wolnego to sobie odbiję a tymczasem sobie tutaj pokukam a nóż któraś się pojawi...

Mój pierwszy raz

Załączniki

• staś scrapek1,5.JPG
    staś scrapek1,5.JPG
    49,8 KB · Wyświetleń: 38
Witajcie Lachony!:-D:rofl2:

Melduję, że żyję.:tak:
Wybaczcie, ale te ostatnie 30 stron nie nadrobię.:no::sorry2:
Anula fajny scrapik.:-)

A teraz się juz żegnam. Dobranoc. Śpijcie dobrze i się wyśpijcie.:tak::-)

I obiecuję, że od jutra znów będę na bieżąco.;-):-D

Anula gratuluję premiery scrapkowej bardzo według mnie udanej:tak::-) a Staś jakie ma odjazdowe drugie imiono:szok::-D:-D ja dziś tylko na chwilkę zaglądam bo coś zużyta jestem po całym dniu:baffled:
Inna gratki za piąteczkę - Ty pilna studentka jezdeś:rofl2:
Sikoreczka przyjemnego wieczoru przed albo pod telewizorem;-);-):-D:rofl2:
I jeszcze wiecie, co?
przed chwilą zadzwoniła moja najkoffansza jedynai najwspanielsza przyjaciółka, która na codzień mieszka w Londynie i zrobiła mi niespodziankę - jest w Łodzi!!! więc jutro mamy pogaduchy i we wtorek tyż bo we środę już wraca do domku:-(Ale się cieszę!!!!!
Kolorowych senków Domówki. do rana:happy:

Cześć kobiety z tej strony wrak do trzeciej bez snu i od godziny na nogach zawriuje i nie wiem ile jeszcze tak wytrzymam moje dziecko mnie wykończy żadne maście na ząbki nie pomagają więc może to nie ząbki?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Miłego dnia

Heloo Dziewczynki:-D:-DRano mi net smiga to wykorzystam to:tak:
Anula cudne scrapki:tak:Kolejny ukryty talent się ujawnia:rofl2:
Inna wielkie gratki 5:tak::tak:Studenta podziel sie jakie zabawy dla Potworów naszych bo ja juz wysiadam z moim;-)
Dobra koffane ja sie pilnie za PPD musze zabrać bo dzis do mojej Mamulki koffanej jadum tak na 10 więc k.9 musim wyjść na busik:tak:

reklama
Do góry