reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ja tez odpływam mały strasznie niespokojnie śpi już oczywiście na jedzenie się obudził jak zwykle 23 tylko kilka razy ucieszył mamusie i pospał dłużej ja nie wiem zjadł 189 kaszy i jeszcze je w nocy ze 2 razy on chyba nigdy nie zacznie oprzesypiać nocy:baffled::angry:

Kochana nie jestes w tym sama:-):tak: Ja juz przestalam z tym walczyc:) a przynajmniej do czasu az Marcel zacznie normalnie przybierac na wadze. Zreszta dzieci karmione piersia zadko umieja przespac cala noc:) Wiec wiesz jak to sie mowi "albo rybki albo akwarium"

A tym co już idą spać bądź już śpią życzę stosunkowo udanej nocy ;)

Nie omieszkam skorzystac:-):tak: Tak mi sie corcia marzy:happy::happy::happy:

reklama
Do góry