reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

a moja hanifka sie poci ale tylko jakmleczko pije ma cala glowke mokra
Matys też tylko przy cycku.

Haaaloooo slodkie niedzielne lenistwo??? ueee...dziewczeta! do klawiatur!;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Stasiu dzis wylorbasil sie w ogrodzie u rodzicow..zreszta ja tez:-D. Lapalismy pierwsze promyki sloneczka. Czas kupic chyba juz krem z filtrami dla mojego bladziuszka!
Oj ja juz się zaopatrzyłam,bo w tym Nivea na każdą pogodę niby coś jest,ale kiedyś nieźle liznęło go słoneczko,aż miał czerwone puldaski.

Cos mi w oko wpadlo - czy Xeone jest w ciąży??
Dzisiaj znow jestem bez majtek, ale maz podlaczyl pralke i powiesil taki wieszak na pranie, zaraz wstawie pranko :-)
Co Ci wpadło w oko?? Chyba coś pzreoczyłam:sorry2:
To mężuś miał radochę:rofl2::-D

Ale u nas było dzisiaj pięknie. Wyciągnęłam S na długi spacer. I mamy psa. Poszliśmy 2,5h w jedną str do szwagierki na kawkę przedobiednią. Pies był wykończony. A mały spał smacznie.

reklama
to tak jak moj. Wlasnie pruboje go uspac ale ciezko mu to idzie:-(
mam problem ale troche sie wstydze:zawstydzona/y:no dobra napisze wczoraj podczas stosunku pekla nam prezerwatywa:wściekła/y::baffled:a mamy juz dwoje dzieci i trzeciego narazie nie planujemy co robic*????

Na szczęście ja przed chwilą Dudusia uśpiłam, z wielkim trudem , ale się udało:tak:.
Monia :szok::szok::szok: to nic dobrego nie wróży:no::no::no::no:, sorki ale nie chciałabym byc teraz na Waszym miejscu, my też nie planujemy więcej szkrabów w domu.:sorry2: Chyba , że Bozia zechce inaczej.:-( Nie mam pojęcia co bym w takiej sytuacji zrobiła, a jak dni płodne??????

reklama
Do góry