reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Magda nie mow glupot, doskonale sie nadajesz na mame, a Wiktorek tez ma prawo miec gorszy dzien. Moze zabki ida

Grzechotka czy mnie z Magda pomylilas :tak::tak:

A moj maly tez powaznieje na widok aparatu. W kosciele caly czas powazny na zdjeciach bedzie.

A ja dostałam właśnie przesyłkę od Młodego, duuuuża kupa plus gratis siuśki na mamuśkę ;-):-pNie wiem o co temu mojemu dziecku chodzi, Tomka nigdy nie obsika, a na mnie notorycznie leje :-)

reklama
ja chcialabym zglosic publiczny protest i zazalenie na Magde, ktora zgapila dzis moj wczorajszy argument-powod zlego humoru i postuluje, ze jak ktoras z nas chce miec zly humor to musi wymyslic nowy powod a nie zgapiac!

a tak serio dziekuje bardzo za wsparcie, wczoraj mialam bardzo podly humor :zawstydzona/y::zawstydzona/y: na szczescie Lukasz docenil powage sytuacji i przespal znowu CALA NOC bez jedzenia!!! zasnal o 9 w zlym humorze, a obudzil sie na jedzonko dopiero o 6:30 i potem jeszcze dospal do 9 :-D wiec 12 godzin jak z byka strzelil.
troche kwekal przez sen ok 3 i 5, ale sprytny zabieg ze smoczkiem zalatwil sprawe.

lekarza mam w srode, bo w srode tez szczepienie i pokaze mu te pupe. nie wiem czy nie mam schiz, ale podobne cos mu wyskoczylo za uszami :baffled::baffled:
B. mowi, ze szukam dziury w calym wiec dzis juz nie szukam.
Ale postanowilam zmienic pieluchy i przeszlam na Pampers nr 4, bo Huggisy nr 3 juz mu sie odciskaly na udach i odstawiam dzis chusteczki nawilzane na rzecz przemywania przegotowana woda i ew. mydelkiem. w ten sposob zobaczymy czy to nie uczulenie.

a my wczoraj mielismy "spiecie", bo u mnie w rodzinie prezenty na 24 grudnia przynosi Mikolaj a u B. - ANIOLEK!!!!!! Aniolek??????????!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem jak to rozwiazemy :baffled::baffled::-D

Pozdrowienia dla grudniowych zlosliwych mam :-D:-);-)
Musze nakarmic teraz bo Luki sie tegfo glosno dopomina

Do góry