reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

O co chodzi ;-):tak::-p

Noc miałam jak z marzeń, Młody jak poległ wczoraj o 18 to został tylko przeze mnie na chwilę wybudzony, zjadł butlę i przy jedzeniu ponownie mi odpłynął :-) I tak sobie spał do 8:30 :-)Złote dziecko mam :tak:
Miłego dzionka dla Wszystkich :-)

reklama
Viki ja tylko się żalę;-);-) A humor mam bo się usmiałm z tego coście wczoraj naskrobały:tak::tak::tak::tak::tak:

A ja dziś wieczorem idę z Tadeuszkiem na szczepienie:crazy: I mam nadzieję, że nie sprawi ono, jeszcze gorszego nastroju u młodego niż ma od kilku dni:baffled::baffled: Choć i tak już jest lepiej.:-):-):-):-):-):-):-):-)

Viki jeśli chodzi o smoczki canpolo to ja do kaszki nawet takiej bardzo gęstej mam 3+ a do mleczka 0+. I naprawdę super się sprawdza. NAtomiast kaszka smaczny sen to jakaś porażka bo młody przez nią budzi się dwa razy w nocy a na zwykłym kleiku śpi do rana:sorry2::sorry2:

hej hej witam w ten słoneczny dzionek!!!!! nno prawie słoneczny:-)

u nas noc zaskoczeniem była KUbulek zjadło 11 obudził się i pozem dopiero o 6 sie obudził zjadł poszalał godzinkę i spał następne dwie h to naprawdę zaskakujące:-):-)

viki ataata jutrzenka i weronika tu się jakaś prywata robi:angry::-D

Buziaki dla Pawełka cmok cmok na 4 miechy

tak czy inaczej miłego dnia

Łobuziary... :-D:-D:-D hihihihi... :-D:-D:-D

Uśmiałam się przez was... :-):-):-)

Julka buszuje na moich kolanach właśnie. Spałyśmy do 9 :sorry2:, nawet sie nie obudziłam jak D szykował się o 5 do pracy... :szok:

Nocka ok. Jadna pobódka o 4:30 :-) na papu...

Ładna dziś pogoda więc pewnie niedługo spacerek zaliczymy...

Dla Pawełka i Kuby buziol od cioci Pauli i Julci...

O kurcze Agata, toż to Daria do nas jakimś szyfrem pisze....
Przekaż Jej:
kcjjciwegyuncjhunfmkcdnjiufh (to pisał Oliś)

Oczywiście wszystkiego naj, naj dla Pabla :-)

reklama
:-D:-D Ale sie usmialam :-D:-D

Buziolek dla Pawełka i Kubusia

Nie wiem jak Wy ale ja zrozumialam co do nas napisala Daria. Agatko przeczytaj jej co ciocia jej odpisala: ggggggggggiksjkjmjjkmassssojriwjrikwancsss :rofl2::rofl2::laugh2::laugh2:.

Kasia wlasnie o Tobie myslalam bo przed chwila ogladalam Jaka to melodia i tam byl jakis czlowiek co ma stowarzyszenie dla dziaci z ZD, i byl z nim jakis chlopiec z ZD. Byl slodki usmiechal sie, tanczyl sobie jak grali i spiewali i az mi sie lezka w oku zakrecila bo od razu o Tobie pomyslalam ze Twoj Olis tez bedzie takim cudownym i radosnym maluszkiem bo ma cudownych rodzicow ktorzy o to zadbaja. I znowu mi sie lzy kreca jak to pisze, rozkleilam sie z rana.

Do góry