pluto_nova
Moderator
widzisz chciałam tak ładnie napisać jak na obrazie Jezusa, tylko z nickiem Zazuu i chyba za bardzo w to weszłamMartwię się o ciebie, siostro![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzisz chciałam tak ładnie napisać jak na obrazie Jezusa, tylko z nickiem Zazuu i chyba za bardzo w to weszłamMartwię się o ciebie, siostro![]()
Życzę wam wszystkim tylko wspaniałych wiadomościTo super wiadomość! Jak pokonałaś tego dziada, to ze wssystkim sobie poradzisz!
Ja dzisiaj testowałam, +- 10 dpo jestem, oczywiście negatywA w ogole ja cały czas sobie powtarzam ze 8dpo to za wcześnie na test
Mam tak samooooooo ... dziwne uczucie ... czuję że czegoś mi brakujeKurde tak sobie w jakiejś grupie na fb patrzę, że dziewczyny wrzucają kreski czy cienie i tęsknię za tym robieniem nagminnie testów i doszukiwaniu się kresek.. czy to choroba?![]()
Ostatnio ktoś mnie uświadomił, że melodyjka z tej reklamy to ta sama z BABY SHARKShopee-pee-pee?![]()
Taaak…. Absolutnie denerwująca reklamaOstatnio ktoś mnie uświadomił, że melodyjka z tej reklamy to ta sama z BABY SHARK![]()
mogę Ci polecić aptekę, zamawiałam u nich 10 pinków w kwietniu, dostawa kurierem poczty polskiej wyszła dość tanio +- 5złJeśli tak, to też na nią choruje, choć dawno nie testowałam xD zamierzam zamówić pakiet testów, tylko nie wiem gdzie za bardzo. Może zainstaluje shopee, tam są darmowe dostawy![]()
Ale to strumieniowy?mogę Ci polecić aptekę, zamawiałam u nich 10 pinków w kwietniu, dostawa kurierem poczty polskiej wyszła dość tanio +- 5zł
![]()
Testy ciążowe - Apteka internetowa A-Manada.pl
A-Manada.pl ➤ Domowe testy ciążowe ✔️ Najniższe ceny 💲 Szybka Wysyłka! 🚚 ➤ Zobacz naszą pełną ofertę!a-manada.pl
tak, strumieniowy. Nauczyłam się od Was że kasetkowe są doAle to strumieniowy?
Ja teżna miniaturce myślałam, że ta łapka kota to członek![]()