a można karmić do 18tki???Przy karmieniu piersią szybciej lecą kg![]()
reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
eij
A można, tylko radzę podawać mleko w szklance a nie z cyckaa można karmić do 18tki???![]()
Hahaha.. no widok byłby nieziemskiA można, tylko radzę podawać mleko w szklance a nie z cycka![]()
Evelyn1919
I tak super, że chociaż chwilę pokarmisz swoim mleczkiem. Moje dziecko jest tak żarteq, że też muszę dokarmiać. Są dni, że tylko jedna Butelka, a są takie, że i 4 zjada. Moje cycki jakby zatrzymały się na pewnej ilości I za chilore nie chcą więcej produkowaćKurde, to szkodami też brakuje powoli, pół na pół jadę bo już nie daję rady na swoim jechać
eij
U mnie to samo, mleka nie przybywa a dzieci jedzą coraz więcej. Podejrzewam że problem w tym że nie przystawiam do piersi i ściągam mleko za rzadkoI tak super, że chociaż chwilę pokarmisz swoim mleczkiem. Moje dziecko jest tak żarteq, że też muszę dokarmiać. Są dni, że tylko jedna Butelka, a są takie, że i 4 zjada. Moje cycki jakby zatrzymały się na pewnej ilości I za chilore nie chcą więcej produkować![]()
Kropka3333
Nio niestety. Operacja córki swoje zrobiła... ale do 4 miesiąca byli karmieni głównie tylko moimKurde, to szkodami też brakuje powoli, pół na pół jadę bo już nie daję rady na swoim jechać.
Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Wczoraj miałam wizytę, Pchełka rośnie super ma już 1200g, jednak szyjka skrociła się z 3,4 na 2,4... Nie wiem czy to wina przeziębienia, bo miałam katar i kaszel no ale zalecone mam lezenie i tabletki.. z nadzieją, że nic dalej nie ruszy i nie zacznie się akcja porodowa. Mega się boję... 
Karola z nadzieją
Kochana a przypomnij mi, który to tydzień? Lekarz nie zaproponował pesara? 2.4 to jeszcze jest zapasHej dziewczyny. Wczoraj miałam wizytę, Pchełka rośnie super ma już 1200g, jednak szyjka skrociła się z 3,4 na 2,4... Nie wiem czy to wina przeziębienia, bo miałam katar i kaszel no ale zalecone mam lezenie i tabletki.. z nadzieją, że nic dalej nie ruszy i nie zacznie się akcja porodowa. Mega się boję...![]()
reklama
O kurcze niefajnieHej dziewczyny. Wczoraj miałam wizytę, Pchełka rośnie super ma już 1200g, jednak szyjka skrociła się z 3,4 na 2,4... Nie wiem czy to wina przeziębienia, bo miałam katar i kaszel no ale zalecone mam lezenie i tabletki.. z nadzieją, że nic dalej nie ruszy i nie zacznie się akcja porodowa. Mega się boję...![]()
Podziel się: