reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

Ooo i to jest temat dla mnie! Kocham samochody 🤩😍 jeżdżę od prawie 20 lat, z czego pierwsze kilka bez prawka, na częściach i silniku znam się lepiej niż niejeden chłop, kiedyś nawet spaliłam randkę bo gość mnie odwoził do domu a ja pytam co mu tak huczy- opony czy łożysko 🤣 zatkało go. Ogólnie co mi dadzą w to wsiądę i pojadę i dosłownie wszędzie. Dziewczyny ja wiem, że może nie każdy się nadaje za kółko ale jak poczujecie tą wolność i niezależność że nikogo nie musisz się prosić, wszędzie wszystko ogarniesz, pojedziesz... Fantastiko 😘😊

reklama
Polecam w nocy zaczac samej jak juz. Przynajmniej nie ma wtedy ludzi. A parkowanie ćwiczyłam na pustym parkingu pod kościołem:) maz mi ustawial slupki i cwiczylam

Bozzz jakbym miała na egzaminie równolegle to bym polegla. Ostatnio pojechaliśmy gdzieś i mój mowi o tu parkuj. Ja ze przeciez to sie nie da, za malo miejsca. Wysiadl zeby nawigować- jakos zaczelam ale w połowie zaczelam krzyczeć zeby jednak on dokończył bo mnie kraweznik pokonał... no ale sie nie dal i jakoś się udalo :p
a tak btw to bardzo dobrze, że Ty dokończyłaś manewr!
A parkowanie pod kościołem też rozważam :D nawet dziś patzrzyliśmy ile pachołki kosztują :D

Ooo i to jest temat dla mnie! Kocham samochody 🤩😍 jeżdżę od prawie 20 lat, z czego pierwsze kilka bez prawka, na częściach i silniku znam się lepiej niż niejeden chłop, kiedyś nawet spaliłam randkę bo gość mnie odwoził do domu a ja pytam co mu tak huczy- opony czy łożysko 🤣 zatkało go. Ogólnie co mi dadzą w to wsiądę i pojadę i dosłownie wszędzie. Dziewczyny ja wiem, że może nie każdy się nadaje za kółko ale jak poczujecie tą wolność i niezależność że nikogo nie musisz się prosić, wszędzie wszystko ogarniesz, pojedziesz... Fantastiko 😘😊
i myślisz, ze taki potłuczeniec jak ja może się nauczyć jeździć poprawnie chociaż? :D
Szacum dla Ciebie :D

O jezu nie wyobrazam sobie co by ze mną mój zrobił :D dobra jesteś :D
Chłopa naprawdę mam tak wyrozumiałego, zero złości, zero nerwów ja nie wiem jego musieli podmienić w szpitalu bo szwagierka to taka wieśniara wyśmiewana z każdego a nie popatrzy na siebie ze słoma z butów wystaje 🤦‍♀️ A wiecie co wam powiem ona nawet żadnych suplementów nie brała w ciąży, do lekarza na NFZ chodziła bo szkoda kasy i dzieci można pow od szczała ma 🤷‍♀️ Życie jest nie sprawiedliwe

Glupio sie przyznac ale ja nawet tego nie robię i ani razu nie tankowałam xD
Jak moja mama xD dla niej kontrolka rezerwy paliwa nie istnieje. Jest niewidoczna. Wiecie jaki wstyd jak odebrała mnie po szkole z przystanku i musiałam z nią pchać auto na stacje bo nie było benzyny? Bo on nie widziała xD albo zostawia auto gdzie popadnie i dzwoni po kogoś albo po taxe

Jak moja mama xD dla niej kontrolka rezerwy paliwa nie istnieje. Jest niewidoczna. Wiecie jaki wstyd jak odebrała mnie po szkole z przystanku i musiałam z nią pchać auto na stacje bo nie było benzyny? Bo on nie widziała xD albo zostawia auto gdzie popadnie i dzwoni po kogoś albo po taxe
w ogóle co? :D Zabawna ta Twoja Mama :D

Jezu z nią są same hity xD on jest kobieta bezstresowa w takich przypadkach. Jak za młodu wjechała chłopu w D to powiedziała „hamowałam, hamowalam i nie wyhamowałam” wzruszyła ramionami wsiadła do grata i pojechała na zakupy
to zupełne przeciwieństwo mojej :D ona to wiecie, ten kierowca co jedzie 50 w niezabudowanym :D

reklama
Ale nie nie dla mnie ta kontrolka istnieje i pilnije zeby maz sie jej regularnie pozbywał, bo właśnie panicznie boje sie ze mogloby mi zabraknac paliwa xD

Do góry