nieagatka
Fanka BB :)
axid sie obraca? Wydawalo mi sie, ze oni zadnego obrotowego nie majaJest taki axkid one,do 125 cm czyli do okolo 7rz,on jest obrotowy,dziecko siedzi tylem i chyba ma tez pozycje lezaca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
axid sie obraca? Wydawalo mi sie, ze oni zadnego obrotowego nie majaJest taki axkid one,do 125 cm czyli do okolo 7rz,on jest obrotowy,dziecko siedzi tylem i chyba ma tez pozycje lezaca.
ej ale wiecie co - bo britax jest spwcyficzny jeli chodzi o zaglowek - ma taki bardzo szeroki stad ta glowka bardziej “lata”, dla nas ten zaglowek byl na plus.My też mamy britax obrotowy dla młodszej i na początku mega jej głowa leciała jak zasnęła. Dopiero teraz, jak zbliżamy się do 3 rż jest ok, bo lepiej trzyma główkę.
ej a to jeszcze pytanie. Lezava funkcja to rozumiem że podczas postoju i np. jak dziecko zaśnie to co bokiem się przekreca i rozkłada? bo mało miejsca jest zeby chyba to zrobić w pozycji tylem..Jest taki axkid one,do 125 cm czyli do okolo 7rz,on jest obrotowy,dziecko siedzi tylem i chyba ma tez pozycje lezaca.
Ja mam Britax Dualfix ,jest ok ale u nas juz np ze wzgledu na kanape w aucie,nachylenie,pozycja lezaca jest nadal pol lezaca.Zoska ma 95 cm i 14,8 kg ,dusi sie juz w nim.Dlatego Matteo go teraz dostanie.jak pisalam kilka postow wyzej - ja go kocham![]()
Zobacz sobie na filmie o tym foteliku.on chyba nie jest jednak obrotowy chociaz jako taki mi wyskoczyl.ej a to jeszcze pytanie. Lezava funkcja to rozumiem że podczas postoju i np. jak dziecko zaśnie to co bokiem się przekreca i rozkłada? bo mało miejsca jest zeby chyba to zrobić w pozycji tylem..
No chyba wlasnie nieaxid sie obraca? Wydawalo mi sie, ze oni zadnego obrotowego nie maja
tak bylo do tej pory ale wlasnie joie wprowadZil cos nowego do 25kgNo chyba wlasnie nie
Kolezanka ktora ma chopla na punkcie fotelikow mi pisze ze obrotowe sa tylko na bazie do 18 kg
te foteliki sa duze, bardzo. Musisz na maksa przesunac do przodu fotel pasazera i wtedy w wiekszosci aut pozycja pollezaca sie miesci. Jak nie zapomne to cykne Ci fote jak to wygladaej a to jeszcze pytanie. Lezava funkcja to rozumiem że podczas postoju i np. jak dziecko zaśnie to co bokiem się przekreca i rozkłada? bo mało miejsca jest zeby chyba to zrobić w pozycji tylem..
no właśnie też tak słyszałamNo chyba wlasnie nie
Kolezanka ktora ma chopla na punkcie fotelikow mi pisze ze obrotowe sa tylko na bazie do 18 kg