Nel331
Fanka BB :)
Żaden problemMój tez mnie motywuje, ale problem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żaden problemMój tez mnie motywuje, ale problem
Szczerze nie odpowiem ci na to bo w oscatnim czasie rozmawiamy tylko kiedy ma zjechać bo są dni płodne, badania nie ma innej rozmowyŻaden problemmotywuje, ale czy zmotywował
![]()
Powiem mam ze pełno znajomych z grona starego gdzie tez pracują panowie tylko, a ja cóż zmotywowalyscie mnie i będę szukać pracyPopieram! Kurcze ile bym dała żeby moc sie wylaczyc z pracy na pol roku/rok, wydac hajs na kursy i pozniej tylko ukladac zlote sztabki w domku nad jezioremale jakby nie patrzeć motywacja do zarabienia jest tylko jeśli tych pieniedzy sie nie ma, a jesli Amka ma na wszystko to tez nie ma jej sie cos dziwić. Z drugiej strony majac zaplecze finansowe mozna naprawde robic fajne rzeczy i zarabiać
![]()
trzymam kciuki żebyś czuła się w tej pracy wspanialePowiem mam ze pełno znajomych z grona starego gdzie tez pracują panowie tylko, a ja cóż zmotywowalyscie mnie i będę szukać pracy![]()
Widzę ze tu większość dziewczyn samodzielne podziwiam was dziewczyny ze dajecie radę ze wszystkimtrzymam kciuki żebyś czuła się w tej pracy wspaniale![]()
Mi to się wydaje, że ogólnie większość kobiet jest pracujących. W końcu to wspaniały przywilej po latach patriarchatuWidzę ze tu większość dziewczyn samodzielne podziwiam was dziewczyny ze dajecie radę ze wszystkim![]()
to samo, nie mam żadnej koleżanki ani znajomej, którą facet utrzymujeMi to się wydaje, że ogólnie większość kobiet jest pracujących. W końcu to wspaniały przywilej po latach patriarchatu
Ale swoją drogą ja na przykład w swoim otoczeniu nie znam ani jednej kobiety, która nie pracujeserio teraz tak myślę i naprawdę nie mam nikogo takiego.
Moja przyjaciółka mówi a idź do pracy ale wiesz zrobisz jak chcesz jesteśmy w innej sytuacji bo ona musi pracować a ja nie koniecznie ale jednak chce swoją kasę a nie żeby stary czuł się lepszyMi to się wydaje, że ogólnie większość kobiet jest pracujących. W końcu to wspaniały przywilej po latach patriarchatu
Ale swoją drogą ja na przykład w swoim otoczeniu nie znam ani jednej kobiety, która nie pracujeserio teraz tak myślę i naprawdę nie mam nikogo takiego.
Najpierw pomyśl co byś chciała robić i czy jest coś Ci może Ci w tym pomóc. Jeśli czujesz się gotowa to śmiało, jeśli nie, to nie ma w tym nic złego jeśli najpierw się doszkolisz, tylko zainwestuj ten czas serio w siebie i w swój rozwój. Może np chcesz być instruktorka jogi zamiast iść na etat do korpo ?Powiem mam ze pełno znajomych z grona starego gdzie tez pracują panowie tylko, a ja cóż zmotywowalyscie mnie i będę szukać pracy![]()