Moonstone
Moderator
I tak zalicz starego. Zrob to za „siostrę” bo my na razie stopujemy seksyNegatywny![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak zalicz starego. Zrob to za „siostrę” bo my na razie stopujemy seksyNegatywny![]()
A ty jal tam na jakim etapie w cyklu? Czyżby podobnie jak ostatnio będziemy?Dla mnie to też było zaskoczenie jak byłam na monitoringu cyklu i okazało się że ten typowy (jak wcześniej uważałam) ból miałam dzień przed owu
A co do śluzu to czytałam, że najpierw jest szczyt śluzowy, czyli jest go najwięcej, gluty wylatują i się ciągną a dopiero po nim następuje owu.
Ale ja po łyżeczkowaniu nie mam już tych glutów jak wcześniej, to teraz ciężko mi zaobserwować szczyt
Ok! Jak wróci to go bioręI tak zalicz starego. Zrob to za „siostrę” bo my na razie stopujemy seksy![]()
Ja mam 10 dc a owu zwykle dopiero ok 20 dc, ale czuję że już mam mokro więc może mi się przyspieszyA ty jal tam na jakim etapie w cyklu? Czyżby podobnie jak ostatnio będziemy?![]()
Ja liczę że będzie podobnie jak we wcześniejszym cyklu. W tym cyklu stosuje globulka na grzybka także nienwiem czy wgl owulaki wyjdą. Ale robiłam wczoraj to bladeJa mam 10 dc a owu zwykle dopiero ok 20 dc, ale czuję że już mam mokro więc może mi się przyspieszyjuż robie owulki i nie są blade, więc jest szansa.
A ty jak?