Bedzie dobrze wszystkoDziękiale mam stres o ta szyjke czy się nie skraca... wizytę mam o 12.30 plus opoznienia
dam znać po
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bedzie dobrze wszystkoDziękiale mam stres o ta szyjke czy się nie skraca... wizytę mam o 12.30 plus opoznienia
dam znać po
![]()
@Fok123 jakiś update prosimyDziękiale mam stres o ta szyjke czy się nie skraca... wizytę mam o 12.30 plus opoznienia
dam znać po
![]()
Suuuuuuper, mega się cieszę, bo zaczelam się stresować za Ciebie też..Dziewczyny, dziekuje za wszystkie kciukidzidzius waży juz 655 gram
Szyjka się nie skracadzisiaj wyszło 3,2 cm... ostatnio 3 cm a wcześniej 2,8 cm , wiec jak widać spore rozbieżności.. dalej mam zakaz mocniejszych ćwiczeń i przemęczania się ale dzisiaj lekarz powiedział ze na ten moment nie ma ryzyka wcześniejszego porodu
![]()
No i teraz juz częstsze wizyty mam mieć, kolejna za 3 tyg, a potem podobno co 2 tyg maja być.
@hername a może ta Twoja szyjka tak dużo się nie skróciła tylko akurat tak wyszedł pomiar![]()
Super, że u Was wszystko dobrzeDziewczyny, dziekuje za wszystkie kciukidzidzius waży juz 655 gram
Szyjka się nie skracadzisiaj wyszło 3,2 cm... ostatnio 3 cm a wcześniej 2,8 cm , wiec jak widać spore rozbieżności.. dalej mam zakaz mocniejszych ćwiczeń i przemęczania się ale dzisiaj lekarz powiedział ze na ten moment nie ma ryzyka wcześniejszego porodu
No i teraz juz częstsze wizyty mam mieć, kolejna za 3 tyg, a potem podobno co 2 tyg maja być.
@hername a może ta Twoja szyjka tak dużo się nie skróciła tylko akurat tak wyszedł pomiar![]()
Plamienie, to też może być implantacja. Ile po iui?Ja już straciłam nadzieję, że inseminacja się udała. Właśnie zaczęło mi się plamienie, które zawsze zwiastuje zbliżający się okres... :-(
Mam nadzieję, że kiedyś się uda
13 dni. Niestety to raczej zwiastun okresu. Od jakiegos czasu zawsze zaczyna mi się od żywej krwi na papierze, które przechodzi w lekkie brązowe plamienie a po 2-3 dniach przychodzi okresPlamienie, to też może być implantacja. Ile po iui?
Nie martw się, dopóki nie ma @ jest szansa13 dni. Niestety to raczej zwiastun okresu. Od jakiegos czasu zawsze zaczyna mi się od żywej krwi na papierze, które przechodzi w lekkie brązowe plamienie a po 2-3 dniach przychodzi okres
Z opóźnieniem… aleeeee gratulacje!Dziewczyny, dziekuje za wszystkie kciukidzidzius waży juz 655 gram
![]()