Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój pierwszego szoku doznał, jak jego brat z dziewczyną wszystkim pokazywali swoje pierwsze "zdjęcie" USG - nie skupiał się na zarodku tylko na wielkich literach na górze ENDOVAGINALE !Co do usg to stary tez był w szoku ze to nie przez brzuch tylko patyk pod zebra i wiercenie (bo szukali wtedy CP) ja wiłam się z bólu a on sztywny jak kij![]()
Tak! W pracy dwójki nie robię, przy starym też raczej nie, ale siku normalnie. Zresztą dwójka to jest taka intymna chwila, że wg mnie najlepiej się ją robi samemu xD i jeszcze najlepiej, żeby nikogo w domu nie byłoNie pamiętam kiedy ostatmi raz w spokoju robiłam dwójkę lub siku. Stałe mi ktoś towarzyszy mimo że wc mamy osobno niż łazienkę. Już nawet nie zamykam drzwi bo zawsze ktoś przyjdzie umyć ręce ( dzieci myja w bidecie bo niski a do umywalki nie dosiegaja) albo popatrzeć do lusterka ( mamy duże do sufitu wc więc fajnie się tam przegląda). Czasem zdarzy mi się wejść staremu jak siedzi bo on zawsze tam ma długie posiedzenie ze słuchawkami na uszach. Ale pamiętam jak mieszkałam na studiach w mieszkaniu to żeby zrobić dwójkę każdy puszczał wodę w umywalce żeby się nie krępowaćA Wy też tak macie że w pracy dwójki nie zrobicie? Bo ja zawsze czekam aż wrócę do domu choć po porodach mam problem ze zwieraczami i czasem mam wrażenie że nie dojade do domu tak mnie cisnie
![]()
U mnie 34 dc, okresu ani widu ani słychu, no ale poczekam jeszcze z 1,5 tyg, bo z 2 tyg może się spóźnić.
Ogólnie weekend wyjazdowy, bo rozwozimy jeszcze zaproszenia... Tak już marzę o takich weekendach, w których nic się nie robiczłowiek docenia jak to straci
a tak to jak się studia, to sprzątanie, to zaproszenia. Ciągle coś. Chce leżeć i nic nie robić
![]()
No pewnie . Miałaś kiedyś pryszcza przed cionsz ?Czyżby to było to![]()
Czytasz mi w myślach! Ja się tez nad tym zastanawiałam, co ktoś ma w głowie, ze nasta i nie posprząta tego po sobie… ja potem wchodzę i mnie odrzuca.. wychodzę. Ale mama mi odpowiadała, ze nich tez tak jest, ale maja tylko jedna toaletę dla kobiet, jak wejdzie i takie coś zastanie to nie musi to ogarnąć, bo jak wyjdzie i ktoś wejdzie po niej to będzie, ze to ona.Tak! W pracy dwójki nie robię, przy starym też raczej nie, ale siku normalnie. Zresztą dwójka to jest taka intymna chwila, że wg mnie najlepiej się ją robi samemu xD i jeszcze najlepiej, żeby nikogo w domu nie było
A w pracy najgorzej jak wejdę do kibla, a tam albo walo dwójka albo ktoś uwali ten kibel. Ciul, że obok stoi szczotka i możnaby jej użyć. Ciekawe czy te baby w domu też mają takie obsrane kible... Ja jestem chora na tym punkcie, mój kibel w domu zawsze jest lsniacy i czysty, bardziej niż zlew w kuchni. Obrzydzaja mnie brudne kible